Elif: Η Αρζού ομολογεί τα πάντα στον δικηγόρο της!

Συντονιστείτε στις 17:40 στο Star

Στο σημερινό επεισόδιο της Elif o Σερντάρ επισκέπτεται ξανά την Αρζού. Στενοχωριέται όταν τη βλέπει σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού του λέει πως της έκλεψαν τα χρήματα και έτσι δεν μπόρεσε να προσλάβει δικηγόρο. Ο Σερντάρ της υπόσχεται να σταθεί στο πλευρό της.

Ο δικηγόρος Κερέμ Γκιοκντενίζ επισκέπτεται την Αρζού στη φυλακή. Αρχικά η Αρζού πιστεύει πως τον όρισε το κράτος αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτεται πως τον έχει προσλάβει ο Σερντάρ για να την υπερασπιστεί. Η Αρζού αρχίζει να λέει στον δικηγόρο τα ίδια ψέματα που λέει σε όλους, αλλά εκείνος της λέει πως θέλει να ακούσει την αλήθεια διαφορετικά δεν θα μπορέσει να τη βοηθήσει. Η Αρζού ομολογεί τα πάντα και ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη Ζεϊνέπ και πως ήταν ατύχημα.  

Ο Κενάν ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό και επιμένει να τη συνοδέψει. Σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αδελφός της είναι ο Μελίχ. Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Μελίχ του είπε ψέματα. Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός αλλά δεν έχει τις αισθήσεις του.  Οι γιατροί την ενημερώνουν πως ο αδελφός της είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Ο Εφρούζ φτάνει και αυτός στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν βλέπει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός.

Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι επισκέπτονται τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και εκείνη εκπλήσσεται. Η αγενής συμπεριφορά του Βεϊσέλ σχολιάζεται από όλους αρνητικά αλλά επειδή είναι πατέρας της Ζεϊνέπ όλοι φέρονται με ευγένεια.

Η Ελίφ λέει στην Τουγτσέ πως ο πατέρας της τη χτυπούσε και εκείνη έκλαιγε στα κρυφά για να μην στενοχωριέται η μητέρα της. Η Τουγτσέ λυπάται πολύ για όσα πέρασε η φίλη της. Καθώς πηγαίνουν στο σαλόνι, τρομοκρατούνται όταν βλέπουν τον Βεϊσέλ. Ο Νετζντέτ εκπαιδεύει τον Ερκούτ για να γίνει το δεξί του χέρι.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top