Η πρώτη ανάρτηση – Τι έγραψε η Τάμτα Μαστοράκη μετά το «My Style Rocks»

Δεν την είδαμε σήμερα

Tάμτα Μαστοράκη

«Η Tάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα σε ότι κι αν κάνει», ανακοίνωσε στη σημερινή εκπομπή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Λίγο αργότερα η παίκτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το χθεσινό επεισόδιο, αποχαιρετώντας έτσι όσους τη στήριξαν.

Αποχώρηση από το «My Style Rocks» - Αυτή η παίκτρια έφυγε οικειοθελώς

«Τελευταία μου μέρα χθες Στο @grmystylerocks Ελπίζω να σας έκανα πρόταση Με κλασσικό Ντύσιμο που εγώ λατρεύω και πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στυλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε με έχετε συγκινήσει με τα μυνήματα σας @my_style_rocks_2 @skaitv.gr», έγραψε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελευταία μου μέρα χθες Στο @grmystylerocks Ελπίζω να σας έκανα πρόταση Με κλασσικό Ντύσιμο που εγώ λατρεύω και Θεωρώ ότι είναι σικ και Σέξι ταυτόχρονα πιστεύω σε πολλές γυναίκες ταιριάζει αυτό το στυλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλο αυτό το καιρό που με στηρίξατε σας αγαπώ πολύ να το ξέρετε με έχετε συγκινήσει 😢 με τα μυνήματα σας ❤️ @my_style_rocks_2 @skaitv.gr Photo 📸@Michal_mavromoustakos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T A M T A M A S T O R A K I (@tamtamastoraki) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top