Μη χάσετε την ταινία «Ο Ηλίας του 16ου»

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

Μία κωμωδία που θα τους κάνει να γελάσουν μέχρι δακρύων θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές του Star, μόλις το ρολόι δείξει 21:00.


Η Υπόθεση:
Ο Ηλίας, ο Θωμάς και ο Βαγγέλης, τρεις φίλοι που οι υποχρεώσεις από δάνεια, κάρτες, ασφάλειες κλπ. τους κυνηγούν καθημερινά, αποφασίζουν να κλέψουν τον Λάμπρο, το αφεντικό του Βαγγέλη, ιδιοκτήτη καφετέριας, ενεχυροδανειστή και κλεπταποδόχο. Τη διάρρηξη θα την κάνει ο Θωμάς, ενώ ο Ηλίας ντύνεται αστυφύλακας για περισσότερη... ασφάλεια. Η τύχη όμως τους παίζει ένα παράξενο παιγνίδι, όταν ο δήθεν αστυφύλακας καλείται να διαλευκάνει μία κλοπή κοσμημάτων σε γειτονικό σπίτι.


Η αγαπημένη ταινία του Αλέκου Σακελλάριου, βασισμένη στο θεατρικό έργο των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου, επιστρέφει 50 χρόνια μετά στον κινηματογράφο (1958-2008).

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Κάτια Κισσονέργη

Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θέμις Μπαζάκα, Τάσος Κωστής, Αντώνης Αντωνίου, Νένα Μεντή, Εριέττα Μουτούση, Υρώ Μανέ, Θάλεια Ματίκα, Κώστας Αποστολάκης, Ορφέας Αυγουστίδης, Λαέρτης Μαλκότσης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Μιχάλης Γιαννάτος, Πάνος Σκουρολιάκος

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top