«Δεν μπορώ να βλέπω τον Σάκη Τανιμανίδη ως κριτή»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Βρέθηκε στο καθιστικό με τη... «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου κι έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο Πρω1νό.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή, ο οποίος συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο της εκπομπής χάρισε στιγμές απείρου γέλιου, αλλά και... καυστικές ατάκες!

«Αυτή είναι καταξίωση! Έχω δίπλα μου έναν οικογενειάρχη, έναν δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο του πνεύματος, ένα σκιτσογράφο, έναν άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και αρκετές αποτυχίες -μην κρύβουμε και την αλήθεια- στην ελληνική τηλεόραση. Ο Βαγγέλης Περρής….» είπε η «γιαγιά» με τον καλεσμένο να απαντάει υπονοώντας το Spata Live: «Δεν τα θυμάσαι καλά. Τα μισά που είπες ήταν ψέματα. Η μόνη αποτυχία ήταν με τον εγγονό σου. Ήταν καλο παιδί αλλά λίγο μ...ς».

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια μαγειρική εκπομπή με την Δέσποινα Βανδή και τον Βαγγέλη Δρίσκα, ενώ η «γιαγιά» δε δίστασε να σχολιάσει: «Άμα βγει εγώ θα κάτσω να με γ....ς».

Επιπρόσθετα ο Βαγγέλης Περρής ρωτήθηκε εαν ισχύουν οι φήμες ότι δέχτηκε επαγγελματική πρόταση για να αναλάβει το γραφείο τύπου του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε: «Αυτά δεν λέγονται φίλε… Είμαι Ολυμπιακός είναι λογικό ότι θα έχουμε μια σχέση με την ομάδα».

Όσον αφορά τους κριτές των realities; «Δεν μπορώ να βλέπω τον Σάκη Τανιμανίδη ως κριτή, είναι προβλέψιμος», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top