Η ροζ ζωή του Μπερλουσκόνι γίνεται ταινία

Με τίτλο «Loro: Όλα ψέματα – Όλα αλήθεια»

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελεί  δυνατό παίκτη στο παιχνίδι του φλερτ. Η ροζ πλευρά του πρώην Ιταλού προέδρου και μεγιστάνα των ιταλικών ΜΜΕ  πρωταγωνιστεί στην ταινία «Loro: Όλα ψέματα – Όλα αλήθεια».

Το φιλμ… αποθεώνει τα διάσημα πλέον bounga – bougna πάρτι εκεί που οι εντυπωσιακές καλλίγραμμες καλεσμένες δεν ήταν μόνο ετοιμοπόλεμες αλλά και πολλά παραπάνω.

Στο έργο  ο Καβαλιέρε εμφανίζεται ως ένα ακούραστο party animal που οπλίζει και πυροβολεί κάθε θηλυκή ύπαρξη αφού για εκείνον… ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες … όλες καλές!
 
Ο Μπερλουσκόνι εξοργίστηκε με τον τρόπο που σκιαγραφείται στο φιλμ ως ένας ηλικιωμένος, κενός άντρας που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ωμό σεξ και μίλησε για σπίλωση της προσωπικότητας του

Ο Μπερλουσκόνι παραδέχεται: οι γυναίκες με θέλουν για τα λεφτά μου

Ο 82χρονος Λατίνος εραστής ποτέ δεν αρνήθηκε την αγάπη του  για το ωραίο φύλο, παραδέχεται πως δεν ξέρει με πόσες γυναίκες έχει μοιραστεί το extra large κρεβάτι του όμως  αποκαλύπτει τα δυνατά του σημεία.   

 
Ο Μπερλουσκόνι απολαμβάνει την dolce vita: η περιουσία του ξεπερνάει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει 5 σπίτια , 7 αυτοκίνητα και δεν διστάζει να ξεναγήσει τον τηλεοπτικό φακό στην έπαυλη του στο Κόμο. 

  Το έργο  «Loro: Όλα ψέματα – Όλα αλήθεια», θα προβάλλεται από αύριο στους κινηματογράφους.


Έλγκα Νταϊφά


Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top