Δείτε τα highlights από το τρίτο επεισόδιο του Greece's Next Top Model!

Ποιες διαγωνιζόμενες κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιες όχι

Το Greece’s Next Top Model συνεχίζει να αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling. Το βράδυ της Δευτέρας, 24 Σεπτεμβρίου, παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Star, τις οντισιόν που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Οι διαγωνιζόμενες στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές -Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπρατής, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκούλος-, προκειμένου να δουν αν καταφέρουν να περάσουν στο bootcamp και να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Και το τρίτο επεισόδιο του σόου είχε δάκρυα χαράς, απογοήτευση, νεύρα, αλλά και αποκαλύψεις. 

Ιωάννα 

H Ιωάννα είναι 28 ετών, από τη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,65. Ωστόσο, δεν άρεσε καθόλου στους κριτές… Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε: «Απορώ πώς σε κλείνουν σε δουλειές», όταν εκείνη είπε πώς εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο.

«Με πείραξε το “όχι” του Άγγελου γιατί στην αρχή δεν σχολίαζε κάτι, τίποτα. Οπότε στο τέλος πάτησε dislike χωρίς να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη με επιχειρήματα, όπως η Βίκυ. Με πείραξε επίσης και η Ηλιάνα για το λόγο ότι είχε αυτόν τον κατά κάποιο τρόπο εγωισμό, ότι δεν δέχτηκα να πω ότι θα δοκίμαζα κάτι σε plus size. Οι συγκεκριμένοι κριτές είχαν θέμα. Ήταν αρκετά παλαιικό αυτό το στυλ σχόλιου και πρέπει να συμβιβαστούν με τα δεδομένα της εποχής, καθώς και με τον σωματότυπο», είπε η Ιωάννα.

Ειρήνη

Η Ειρήνη είναι 24 ετών και πήγε εντελώς λάθος βαμμένη. «Δεν έχει κάνει λάθος contouring, έκανε μεγάλο λάθος που ήρθε!» σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός. Η διαγωνιζόμενη άρχισε να περπατάει προς τους κριτές, οι οποίοι έμειναν άφωνοι με το βάψιμό της.

«Πριν συνεχίσεις, θα πας ξανά πίσω, θα βγάλεις το κραγιόν γιατί θα στο ζητήσει η Βίκυ να το βγάλεις, ξεβάψου κι έλα», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός την ώρα που Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχαν μείνει άφωνες.

«Είναι σαν μασκαράς! Πατρινό καρναβάλι για πάντα! Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές», είπε η Βίκυ Καγιά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συμφωνεί!

Άννα

Η Άννα από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές του Greece’s Next Top Model. Μαζί της εμφανίστηκαν και οι δυο φίλες της που όπως δήλωσε η ίδια είναι η οικογένεια της. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου  τη ρώτησε αν έχει τη στήριξη της οικογένειάς της και τότε εκείνη απάντησε πώς έχει τη στήριξη των φίλων της. Η 20χρονη αποκάλυψε πώς δεν έχει γονείς και ότι μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Η νεαρή κοπέλα γοήτευσε τους κριτές με τα ευγενικά χαρακτηριστικά της και πέρασε στην επόμενη φάση.

Άννα

Η Άννα, ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει μία έντονη διένεξη ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM: «Άλλη δεκαετία εσύ, άλλη δεκαετία εγώ» είπε η Ηλιάνα στην Καγιά!

Η νεαρή κοπέλα, η οποία εμφανίστηκε έντονα βαμμένη, δίχασε τους κριτές. Η Βίκυ Καγιά από την πρώτη στιγμή της είπε πως ενώ είναι πολύ όμορφη γυναίκα, δεν μπορεί να είναι όμορφο μοντέλο και έτσι η νεαρή κοπέλα έβαλε τα κλάματα.
Τότε τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκούλος ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είναι σκληρός στην κρητική του, καθησύχασε τη νεαρή κοπέλα δίνοντάς της το πρώτο "ναι" καθώς θεώρησε πως αν και αρκετά juicy στις αναλογίες, θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου, έστω και μέσα από τη βιομηχανία του instagram, όπως τουλάχιστον έχει στηθεί εν έτη 2018. 

«Κάτι έχετε πάθει και δεν βλέπετε καλά» πετάχτηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία διαφωνούσε κάθετα με τη γνώμη του Σκουλού αλλά και εκείνη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που συμφώνησε με τον γνωστό φωτογράφο.

 

 


Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του Greece’s Next Top Model.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top