Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο «My Style Rocks»

Το πάρτι της παρουσιάστριας για τα 30 της χρόνια

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» είχε τα γενέθλιά της.
«Έκλεισε» τα 30 και οι τρεις κριτές το show μαζί μαζί με τη Μελίνα Μακρή της ετοίμασαν μία έκπληξη.

Όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο την πλησίασαν  κρατώντας μια τούρτα και της τραγούδησαν το  «Χρόνια Πολλά» της Άννας Βίσση.

Η Κωνσταντίνα ξαφνιάστηκε, αφού δεν πίστευε ότι ήταν για εκείνη. «Είστε τρελοί; Καλέ το ξέχασα... Με συγκινείτε...», είπε και αμέσως μετά έσβησε τα κεράκια.

Η βραδιά δεν τελείωσε εκεί, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διοργάνωσε ένα πάρτι για τα γενέθλιά της σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Μάλιστα, επέλεξε ένα μαύρο στενό μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και διασκέδασε με καλούς της φίλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βέβαια, δεν ξέχασε και τους followers της στο Instagram, αφού ανήρτησε μια φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα..
Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας ♥️♥️♥️ #BirthdayGirl #31 #QueenDina #🤟🏼».

Ωστόσο, ανέβηκαν και σχετικά στιγμιότυπα από τη βραδιά και στα InstaStories…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top