Δείτε τα highlights από το δεύτερο επεισόδιο του Greece's Next Top Model!

Ποιες διαγωνιζόμενες κατάφεραν να περάσαουν στην επόμενη φάση και ποιες όχι

Το Greece’s Next Top Model συνεχίζει να αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling. Το βράδυ της Δευτέρας, 17 Σεπτεμβρίου, παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Star, τις οντισιόν που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Οι διαγωνιζόμενες στάθηκαν απέναντι από τους τέσσερις κριτές -Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπρατής, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκούλος-, προκειμένου να δουν αν καταφέρουν να περάσουν στο bootcamp και να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Και το δεύτερο επεισόδιο του σόου είχε δάκρυα χαράς, απογοήτευση, νεύρα, αλλά και αποκαλύψεις. Μιλώντας για αποκαλύψεις θυμηθήκαμε την Κάτια.

Κάτια
H 23χρονη φοιτήτρια αποκάλυψε στην κάμερα, ότι υπάρχουν στιγμές που δέχεται bullying.
Όταν οι κριτές τη ρώτησαν για ποιο πράγμα, τότε εκείνη απάντησε για με δάκρυα στα μάτια: «Δέχομαι συνεχώς bullying για το μικρό μου στήθος και για τη γαμψή μου μύτη…».

GNTM: "Kόπηκε" και έφυγε εκνευρισμένη!

Αναστασία
Μπορεί να εντυπωσίασε με τις αναλογίες της, αλλά οι Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπαν τα δύο πρώτα όχι και από ότι φάνηκε αυτό την εκνεύρισε, ενώ ο  γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην διορθωμένη μύτη και τα διορθωμένα χείλη και τότε εκείνη δεν περίμενε να ακούσει και τους άλλους δυο κριτές και αποχώρησε.

Βασιλική
Όταν η Βασιλική μπήκε στο πλατό, η Βίκυ Καγιά ξαφνιάστηκε, αφού η πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης ήταν γνωστή της.
Βέβαια, οι  κριτές της ζήτησαν να κόψει τα μακριά μαλλιά της. Όπως αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα, αυτό το σχόλιο τη στεναχώρησε, αφού θεωρεί πώς αυτό της το χαρακτηριστικό αναδεικνύει τη θηλυκότητά της.

Εύη
Η μελαχρινή πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά μια απάντησή της… τρομοκράτησε τη Βίκυ Καγιά.
Ειδικότερα, η κριτής τη  ρώτησε πόσο ανταγωνιστική είναι και αν θα "πατούσε" τις άλλες κοπέλες για να πετύχει τον στόχο της. Η νεαρή έδωσε θετική απάντηση.

Μαντίνα
Η Μαντίνα έκανε κάποιες τούμπες στον αέρα, αλλά τελικά δεν πέρασε στην επόμενη φάση, αφού ο μόνος που ψήφισε θετικά ήταν ο Δημήτρης Σκουλός.

GNTM: «Απορώ γιατί ήρθες εδώ» - Τα κλάματα της διαγωνιζόμενης

Σοφία
Σκληρή κριτική δέχτηκε η νεαρή Σοφία από τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δε σε βρίσκω ούτε πολύ ωραία ούτε συμπαθητική. Απορώ γιατί ήρθες εδώ» της είπε ο γνωστός φωτογράφος και η κοπέλα αποχώρησε φανερά ενοχλημένη και με δάκρυα στα μάτια.

Το star.gr, συγκέντρωσε τα highlights του δεύτερου επεισοδίου του Greece’s Next Top Model  και σας τα παρουσιάζει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top