MasterChef Junior: Ατυχήματα στην κουζίνα για τα αγόρια!

Κόπηκαν στη προσπάθειά τους να μαγειρέψουν γρήγορα

Τα αγόρια διαγωνίστηκαν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef JUNIOR!

Οι τρεις κριτές, η γαστρονόμος – και όχι μόνο- Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας το «Silver Award», καλωσόρισαν τα αγόρια αυτή τη φορά! 

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο MasterChef JUNIOR ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και προσδοκία, με τον αριθμό τους να φτάνει τις 2.000 συμμετοχές!

Η πρεμιέρα του MasterChef Junior - Τι είπαν οι κριτές στα παιδιά!

Οι υποψήφιοι μικροί μάγειρες πέρασαν από casting σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γεύσεις και μυρωδιές από τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, σπεσιαλιτέ από την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη και τη Λέσβο μέχρι την Κεφαλονιά, γέμισαν το πλατό του ΜasterChef Junior!

Μετά την ολοκλήρωση των auditions, οι λιλιπούτειοι επίδοξοι μάγειρες βρέθηκαν στη Σχολή «Μαθήματα Μαγειρικής» (Λ. Βουλιαγμένης 299, 17343, Άγιος Δημήτριος). 

Εκεί, chef με εξαιρετικές γνώσεις και κατάρτιση στα μαθήματα μαγειρικής, εξέτασαν τις μαγειρικές ικανότητες των παιδιών και τα καθοδήγησαν δείχνοντας τους τη σωστή χρήση μαγειρικών εργαλείων, τις διαφορετικές κοπές, τις τεχνικές και τους χρόνους ψησίματος των υλικών, τους συνδυασμούς, ακόμα και δημιουργική παρουσίαση των πιάτων. 

Στην επόμενη φάση των Bootcamps θα προχωρήσουν οι 44 πιο ταλαντούχοι σεφ! 

Οι μικρότεροι μάγειρες, αγόρια και κορίτσια από 8 έως 13 ετών, θα περάσουν την πόρτα του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού της Ελλάδος και θα λάβουν μέρος στις δοκιμασίες, που θα αναδείξουν τους 22 καλύτερους, οι οποίοι θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef Junior και θα μπουν στoν μεγαλύτερο, παιδικό μαγειρικό διαγωνισμό του κόσμου! 

11 αγόρια και 11 κορίτσια θα λάβουν μέρος σε μια μοναδική, μαγειρική περιπέτεια, με χρηματικό έπαθλο 15.000 ευρώ για τον νικητή του τελικού και από 5.000 ευρώ στον δεύτερο και τρίτο νικητή. 

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή του MasterChef junior.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top