Elif: Ο Μελίχ και η Μελέκ βρίσκουν την καλύβα

Μείνετε στις 17:30 στο Star για να δείτε το σημερινό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Σουκρά πλησιάζει από πίσω τον Σελίμ και τον χτυπάει στο κεφάλι με ένα ξύλο.

Ο Σελίμ πέφτει στο έδαφος αναίσθητος και τον βρίσκει η Ζεϊνέπ, η οποία τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και ενημερώνει σχετικά τη Μελέκ και τον Μελίχ. Η Μελέκ μαζί με τον Μελίχ πηγαίνουν στο νοσοκομείο αλλά ο Μελίχ περιμένει έξω γιατί δεν θέλουν να τον δει το Σελίμ. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται άσχημα για αυτό. Μαζί με τη Μελέκ συμφωνούν να μιλήσουν στον Σελίμ για τον Μελίχ όταν έρθει η σωστή ώρα. Η κατάσταση του Σελίμ δεν είναι σοβαρή αλλά οι γιατροί θέλουν να τον κρατήσουν για τη νύχτα.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif από το Star...

Την επόμενη μέρα, η Μελέκ και ο Μελίχ μαζί με την αστυνομία πηγαίνουν στο μέρος, που δέχτηκε την επίθεση ο Σελίμ. Ο Μελίχ και η Μελέκ βρίσκουν την καλύβα αλλά η Σουκράν και η Ελίφ έχουν φύγει. Η Ελίφ κλαίει συνεχώς και ζητάει την οικογένειά της. Το κλάμα της, θυμίζει στη Σουκράν τα δικά της νεκρά παιδιά και παθαίνει μια νέα κρίση. Η Ιπέκ και ο Κενάν πηγαίνουν στο σπίτι της Μελέκ αλλά δεν τη βρίσκουν. Η Αρζού δεν καταφέρνει να πείσει την Αλιγιέ να κρατήσουν μυστική την κατάσταση της στον Κενάν αλλά δεν ξέρει πια πως να του το πει γιατί ξέρει πως ο άντρας της θα της κάνει πολλές ερωτήσεις.

Ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Σεϊντά και της λέει πως έχει μια έκπληξη για εκείνη και πως θα την περιμένει στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος όταν δεν μπορεί να βρει το cd και ρωτάει σχετικά τον Μουράτ και τον Ερκούτ. Υποψιάζεται πως ο Ερκούτ το έχει και ο Μουράτ δεν λέει κουβέντα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top