Τι να κάνεις για να χάσεις βάρος εύκολα και γρήγορα

Με τι να αντικαταστήσεις το ψωμί και τα μακαρόνια

ψωμί

Οι περισσότερες γυναίκες δίνουν μάχη με τη ζυγαριά όμως δύσκολα μπορούν να τελικά να χάσουν βάρος.

Μικρές, healthy αλλαγές στη διατροφή, μεγάλη διαφορά στη σιλουέτα σου

Μπορείς χωρίς να νιώθεις πεινασμένη απλά να εντάξεις κάποιες υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σου.

Κοιμήσου καλά

Σίγουρα έχεις ακούσει πως ο ύπνος βοηθάει στην απώλεια θερμίδων. Όταν ξεκουραζόμαστε επαρκώς ο εγκέφαλός σας λειτουργεί ομαλά και έτσι δε νιώθουμε κουρασμένοι, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να αναζητούμε τροφή.

Πιες νερό

Προσπάθησε να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό ημερησίως καθώς η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική. Αν θέλεις να προσθέσεις λίγη γεύση, βάλε μέσα χυμό λεμονιού. Εναλλακτικά μπορείς να πίνεις ροφήματα όπως πράσινο τσάι και χαμομήλι.

Μην παραλείπεις τη σαλάτα

Αν σου αρέσει το μαρούλι, τότε είσαι τυχερή καθώς μπορείς να φας όση ποσότητα θέλεις. Βάλε λίγο λάδι, λίγο κρεμμύδι ή μία sauce μπαλσάμικο και απόλαυσέ την. Θα σε κρατήσει χορτάτη για αρκετές ώρες. 

Αντί για ψωμί φάε cloud bread 

Πρόκειται για ένα υποκατάστατο του ψωμιού που είναι φτιαγμένο από αβγά, τυρί σε κρέμα και μπαχαρικά. Έχει πολύ λιγότερες θερμίδες και είναι πολύ χορταστικό. Εναλλακτικά μπορείς να φας και ρυζογκοφρέτες.

Άσκηση

Αν βαριέσαι αφόρητα το γυμναστήριο, όπως οι περισσότερες τότε επέλεξε κάτι πιο ομαδικό που θα σου δώσει κέφι και χαρά. Κάνε χορό, τένις, πιλάτες, ζούμπα και ό, τι άλλο σου αρέσει.

Αντικατέστησε τα μακαρόνια και το ρύζι με ολικής άλεσης

Αν είσαι μακαρονάς, καλό θα είναι να προτιμήσεις τα ολικής άλεσης καθώς βοηθούν τον μεταβολισμό να λειτουργεί καλύτερα και έχουν λιγότερες θερμίδες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top