Η Kim Kardashian αποκάλυψε το μεγαλύτερο μυστικό για τη γυμναστική της!

H σταρ ανέβασε φωτογραφία μαζί με την personal triner της

Η βασίλισσα του Instagram, Κim Kardashian είναι γνωστή για τα… προσόντα της! Τόσο πολύ, που σίγουρα μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το είδος της γυμναστικής που ακολουθεί, για να διατηρεί τις καλλίγραμες καμπύλες της!

Η πασίγνωστη σταρ, ανέβασε πριν λίγες μέρες μια selfie της στο Instagram, στην οποία ποζάρει πάνω σε ένα όργανο γυμναστικής μαζί με την προσωπική της γυμνάστρια. Στην λεζάντα, αποκάλυψε ένα πολύ σωστό fitness tip:

«Επιστρέψαμε δυναμικά στο γυμναστήριο! Θα σας πω, πως κάθε 6 μήνες κάνω ένα διάλειμμα από τα βάρη. Κάποιες φορές χρειάζομαι μια διακοπή για να ανακτήσω δυνάμεις και να χαλαρώσω, αλλά μετά μου λείπει πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω».

 

 

Φαίνεται πως η Kim, μπορεί να συμπεριλαμβάνει τα βάρη στην προπόνησή της, αλλά δε το παρακάνει, προκειμένου να μην « αγριέψει» η εικόνα της.

Μάλιστα, η personal trainer της, απάντησε με σχόλιο στη δημοσίευση, λέγοντας πως έτσι πρέπει να γίνεται και πως ακόμα δεν πιστεύει πως αντέχει η Kim να γυμνάζεται κάθε μέρα!

Έτσι, συμπεραίνουμε πως μπορεί η συνέπεια στη γυμναστική να είναι το «κλειδί» για τη διατήρηση της σιλουέτας μας, αλλά το σημαντικότερο είναι να συμπεριλαμβάνουμε και κάποιες μέρες ξεκούρασης στη ρουτίνα μας και να αφήνουμε το σώμα μας να χαλαρώνει!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top