Το απόλυτο μυστικό για να λάμψεις αυτό το καλοκαίρι!

Εσύ ξέρεις τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου;

καλοκαίρι όμορφη

Ο Ιούνιος έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος του και έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις τα σχέδια σου για τις πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές! Έχεις βρει το νησί, το ξενοδοχείο που θα μείνεις, τα μέρη που θα επισκεφτείς και τις παραλίες που θα απλώσεις την πετσέτα σου. 

Είναι  η περίοδος που θέλεις να είσαι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Το καλοκαίρι σου πάει και το πας κι εσύ με χίλια.
Κάπου εκεί αναρωτιέσαι τι μάσκες ομορφιάς να κάνεις αλλά και πώς να διαμορφώσεις τη διατροφή σου, ώστε να είσαι η βασίλισσα του φετινού καλοκαιριού.

Γνωρίζεις ήδη ότι η βιταμίνη Ε είναι ευεργετική για την επιδερμίδα. Βοηθάει σημαντικά στην σωστή ανάπλαση του δέρματος καθώς ασκεί ήπια αντιφλεγμονώδη δράση, αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων, έχει μαλακτική δράση στη γηρασμένη επιδερμίδα, επιδρά προληπτικά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η UV ακτινοβολία στο δέρμα σου, βοηθά στη διατήρηση της σωστής υγρασίας της επιδερμίδας.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε κάποιες πολύ βασικές πηγές βιταμίνης Ε που είναι το… φυστικοβούτυρο και η βρώμη! Και τα δύο διαθέτουν ωφέλιμες ιδιότητες για το δέρμα και όχι μόνο.

Πώς αλλιώς το φυστικοβούτυρο σε βοηθά να λάμψεις

Σε χορταίνει ικανοποιώντας την όρεξή σου

Μελέτη που έγινε στο British Journal of Nutrition διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έφαγαν φυστίκια ή φυστικοβούτυρο για πρωινό εμφάνισαν σημαντική μείωση στη επιθυμία για φαγητό για χρονικό όριο που έφτανε τις 12 ώρες.

Σε αδυνατίζει

Επειδή σε βοηθάει να περιορίσεις την όρεξή σου, μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος. 

Παρόμοιες ιδιότητες έχει και η βρώμη! 

Αναρωτιέσαι τώρα που θα βρεις και τις δύο τροφές μαζί ώστε να επωφεληθείς. Η απάντηση είναι εύκολη και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα γιατί θα ικανοποιήσει εκτός από την όρεξή σου και τη γεύση σου.

Δοκίμασε τα μπισκότα Nature Valley™ Nut Butter! Πρόκειται για  δύο τραγανά μπισκότα με μέλι, βρώμη και κριθάρι 100% ολικής άλεσης και υπέροχη γέμιση από πραγματικό φιστικοβούτυρο!

 

Nature Valley™ Nut Butter

Nature Valley™ Nut Butter

Είναι το τέλειο πρακτικό σνακ που έχεις πάντα μαζί σου!

 

Δες περισσότερα στο Keep Running, την web exclusive εκπομπή για το τρέξιμο.
https://www.starx.gr/show/keep-running/episode/1552 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top