Η διατροφή του…Μπίλι Έλιοτ

Να τι πρέπει να τρως πριν... το ρίξεις στον χορό

διατροφή Μπίλι Έλιοτ

Έχετε σκεφτεί ποτέ να φύγετε για ταξίδι με άδειο το ρεζερβουάρ από βενζίνη του αυτοκινήτου; Σίγουρα όχι, η μηχανή του αυτοκινήτου χρειάζεται καύσιμα για να κινήσει το αυτοκίνητο.

Με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να σκέφτεστε και για το μάθημα χορού στο οποίο ετοιμάζεστε να πάτε. Αν επιχειρήσετε να πάτε με άδειο «ρεζερβουάρ», χωρίς καύσιμα, δε θα φτάσετε τον Μπίλι Έλιοτ, ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Ενώ αν έχετε φροντίσει να εφοδιάσετε τον οργανισμό σας με ενέργεια, σίγουρα θα τα καταφέρετε πολύ καλύτερα.

Βέβαια, μην το παρακάνετε, εννοούμε ένα μικρό σνακ! Το κανονικό γεύμα πρέπει να απέχει 2 -3 ώρες από το μάθημα του χορού. Το σνακ που θα επιλέξετε πριν το μάθημα του χορού πρέπει να σας δώσει άμεση ενέργεια, οπότε πρέπει να είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, αλλά όχι σε λίπος, που θα καθυστερήσει την απορρόφηση. Δεν πρέπει να σας βαρύνει και να προκαλέσει γαστρεντερικές διαταραχές.

Πιθανά σνακ είναι: 1 μπανάνα, 1 τοστ με μέλι, 1 φυσικός χυμός, που θα σας δώσει την αναγκαία ενέργεια και ταυτόχρονα θα σας ενυδατώσει. Η ενυδάτωση παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στην απόδοσή μας σε οποιαδήποτε μορφή άσκησης.

Συντάκτης: Μαρία Μυλωνά

Πηγή:allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top