Όλα όσα γνωρίζω στ’ αλήθεια:Όταν τα παιδιά δεν ακούνε τους γονείς τους

Δείτε τις μέρες και τις ώρες των παραστάσεων

Η παράσταση «ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤ΄ ΑΛΗΘΕΙΑ» του Αυστραλού συγγραφέα Andrew Bovell, που ανεβάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ομάδα Indigo σε συνεργασία με τη θεατρική εταιρεία «Ο2Ο» συνεχίζει από Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και κάθε Τετάρτη στις 21:30 στο θέατρο Αλκμήνη.

H Σονάτα του Σεληνόφωτος: Μία γυναίκα εξομολογείται σ’ έναν νέο τη ζωή της

Περίληψη

Στην Αυστραλία του σήμερα μία πυρηνική οικογένεια επιλέγει να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της με πολλή αγάπη και με παραδοσιακές αρχές.

Οι γονείς εύχονται για το μέλλον των παιδιών τους μια καλή ζωή σύμφωνα με τα δικά τους πρότυπα, εκείνα όμως επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους απ' αυτούς που οι γονείς τους τους επέδειξαν.

Πώς όμως θα αντιδράσουν οι γονείς όταν έρθει η στιγμή τα παιδιά να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία απ' αυτή που ήλπιζαν; Μα και πόσο έτοιμα είναι και τα ίδια να αλλάξουν τη ζωή τους, να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να φύγουν από την μητρική εστία, μα και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους;

Με όχημα ένα πολύ δυνατό και τρυφερό κείμενο οι 6 ηθοποιοί επί σκηνής μας ξεδιπλώνουν τις έντονες σχέσεις αγάπης, εξάρτησης μα και τις συγκρούσεις μιας οικογένειας και κατά συνέπεια την αιώνια σύγκρουση των γενεών.

Συντελεστές:
Κείμενο: Andrew Bovell
Μετάφραση: Γιάννα Γκιώνη
Παίζουν: Άννα Αναστασοπούλου, Ιορδάνης Καλέσης, Αντώνης Καραστεργίου, Σοφία Λαμπιδώνη Κωνσταντίνος Μαρούγκας, Γεωργία Σοφού
Σκηνοθεσία: Γιάννα Γκιώνη
Χορογραφία: Κατερίνα Λιοντή
Σκηνογραφία: Κατερίνα Χατζοπούλου
Πρωτότυπη Μουσική: Ορέστης Τάνης


Φωτισμός: Ηλίας Τσαντός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Νικολάου
Graphic design: Σταύρος Μπιλιώνης
Φωτογραφία: Ηλίας Τσαντός
Video Art: Χρήστος Αναστασιάδης
Παραγωγή: Ο2Ο Θεατρική Εταιρεία

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 

Από την Τετάρτη 5/2 και κάθε Τετάρτη στις 21.30 στο θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12 Κάτω Πετράλωνα, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top