Η Patrouille de France θα πετάξει πάνω από την Αθήνα!

Tην Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου μετά τις 14:00

Patrouille de France: Θα Πετάξει Πάνω Από Την Αθήνα!

Για πρώτη φορά από το 2003, η διάσημη ακροβατική ομάδα της Γαλλικής Αεροπορίας, Patrouille de France, θα πετάξει πάνω από την Αθήνα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου μετά τις 14:00, στην αεροπορική βάση στην Τανάγρα (είσοδος για δημοσιογράφους από Πύλη Τανάγρας-Σχηματαρίου). 

Στο πλαίσιο του «Athens Flying Week», θα πραγματοποιήσει μια αεροπορική επίδειξη γεμάτη ελιγμούς και χρώματα. 

Η Patrouille de France, επίσημη ακροβατική ομάδα της Γαλλικής Αεροπορίας, γιορτάζει φέτος τα 66 χρόνια από την ίδρυσή της το 1953.

Οι πιλότοι της Patrouille de France θα είναι διαθέσιμοι για να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους από τις 13:30 έως τις 14:00, πριν την πτήση τους. Οι δημοσιογράφοι που ενδιαφέρονται να συνομιλήσουν με τους πιλότους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο τύπου της Πρεσβείας της Γαλλίας (κα Γεωργιάδου 6937455654). 

Σημαντικό: Για την είσοδό σας στην πύλη ΤΑΝΑΓΡΑΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ είναι απαραίτητο να έχετε προηγουμένως ολοκληρώσει την ηλεκτρονική διαδικασία έκδοσης δημοσιογραφικής διαπίστευσης στην ακόλουθη διεύθυνση: http://www.athensflyingweek.gr/press-registration/ 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για τη διαπίστευσή σας παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου του «Athens Flying Week» : 210 6036111 (εσωτ 116).


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top