Mega Dance: Mε David Morales θα υποδεχθούν την πανσέληνο στη Ρόδο

Στην παραλία της Τσαμπίκας

Ο David Morales Στην Παραλία Τσαμπίκας

Μετά την επιτυχία του Ultimate Beach Festival που διεξήχθη στις 27 Ιουλίου στην παραλία της Τσαμπίκας στη Ρόδο, η ομάδα του MegaDance.gr παρουσιάζει στις 14 Αυγούστου το Full Moon Ultimate Beach Experience.

Έχοντας ως το απόλυτο light show την υπέροχη αυγουστιάτικη πανσέληνο, η παραλία της Τσαμπίκας ετοιμάζεται να γιορτάσει το πιο όμορφο φεγγάρι του χρόνου με ένα open air stage και έναν από τους κορυφαίους DJ παγκοσμίως, τον Νεοϋρκέζο superstar και βραβευμένο με Grammy για τον καλύτερο Remixer της χρονιάς το 1998, David Morales.

O David Morales είναι αναμφίβολα από τους διασημότερους dj στον πλανήτη στην dance house μουσική και στην πορεία της καριέρας του έχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών clubs της υφηλίου βοηθώντας τη μετάδοση της house κουλτούρας σε όλο τον κόσμο. 
Η δισκογραφική του εταιρία Def Mix εκπροσωπεί ονόματα όπως Quentin Harris, Hector Romero, DJ Meme και τον αείμνηστο Frankie Knuckles.

Επίσης, αριθμεί πάνω από 500 επιτυχίες τόσο σε remix όσο και στις παραγωγές τους με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, μερικοί από τους οποίους είναι οι Jamiroquai, Bjork, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, Whitney Houston κ.ά. 

Ο David Morales δεν είναι απλά ο ορισμός του superstar dj, είναι ένα ταλέντο που έχει δώσει και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλά σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. 

Σε δηλώσεις του ο ίδιος αναφέρει ότι «Δημιουργώ ένα «χώρο» για να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχνούν τα προβλήματα τους για λίγο. Είναι σημαντικό θεωρώ στον κόσμο που ζούμε σήμερα».

Την φαντασμαγορική βραδιά πλαισιώνουν, επίσης, οι djs:

• Stelios Sarikas
• PK
• Albert K
• Energy Deejays
• George Manolas
• Billy Rhodes

υποσχόμενοι και αυτοί με τη σειρά τους να μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία με τα εκρηκτικά τους dj sets. 

Πάνω από 20 performers, μέσα από τα show τους, δημιουργούν τις απόλυτες συνθήκες για ένα διαφορετικό beach party δίχως προηγούμενο γεμάτο χρώματα και παλμό. 

Η παραλία της Τσαμπίκας μετατρέπεται, άλλη μια φορά, στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης! 

_________________

Tsampika Beach
Wed. 14 August
Doors open: 22:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top