Σπουδαίοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Ο λαϊκός ερμηνευτής πέθανε πριν από 18 χρόνια

Στέλιος Καζαντζίδης

Ο Στέλιος Καζαντζίδης υπήρξε ένας από τους λίγους τραγουδιστές, που κέρδισαν αδιαφιλονίκητα τον τίτλο του λαϊκού ερμηνευτή, αγαπήθηκε φανατικά , μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων , τραγουδήθηκε όσο λίγοι και χάρισε το αίσθημα της οικειότητας σε όσους ένιωσαν ότι τραγουδά για εκείνους.

Με τη μοναδική υφή της φωνής του κατάφερε να εκφράσει τις αγωνίες , τους φόβους , αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων , για τους οποίους η επιβίωση δεν ήταν και τόσο αυτονόητη.

Οικονομικά και κοινωνικά αποκλεισμένοι , πρόσφυγες , εργάτες , όλοι αγωνιστές της καθημερινότητας αναζητούσαν στα τραγούδια του παρηγοριά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν καθημερινά .  Και το κοινό του , βέβαια , δεν σταματούσε μόνο σε αυτούς.

Για τον σπουδαίο τραγουδιστή ο οποίος άγγιξε με τα τραγούδια του την ψυχή μας θα τραγουδήσουν οι: Θέμης Αδαμαντίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Βάσω Χατζή, ο Λεωνίδας Βέλης, ο Στέλιος Περπινιάδης και ο Δημήτρης Κοντογιάννης και ο Μπάμπης Καραπέτης στο θέατρο Βεάκειο την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 21:00.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top