Το πρώτο cocktail application είναι εδώ! - Delivery σε όλη την Αθήνα!

Κατέβασέ το και απόλαυσε στο σπίτι ή στο γραφείο τα αγαπημένα σου cocktails

Είναι αυτό που θα σε ξεκουράσει όταν γυρίσεις σπίτι, αυτό που θα αναβαθμίσει το pre- drinking σου, αυτό που θα σου δώσει τα απαραίτητα για να οργανώσεις επιτέλους εκείνο το cocktail party που όλο σκέφτεσαι να κάνεις. Με άλλα λόγια, είναι αυτό που θα σου φέρει σπίτι αυτό που ζητάς σε αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα σου: Ένα cocktail- ποτό!

Πώς λειτουργεί;

Είναι πολύ απλό. Κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου (www.flask.gr / συμβατή τόσο με android όσο και με ios), κάνεις εγγραφή και διαλέγεις cocktail!

Όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, εύχομαι να είσαι από τους αποφασιστικούς και όχι από εκείνους που μπερδεύονται με τις πολλές επιλογές. Αυτό, διότι θα βρεις μια πλούσια cocktail list, που εκτός από τα κλασσικά (Mohito, Caipirinha, Caipiroska, Caipirissima, Daquiri κ.α.), θα βρεις 13 ακόμα επιλογές!

Οι τιμές κυμαίνονται στα 6- 8 ευρώ. Tρόπος πληρωμής; Είτε μετρητά κατά την παράδοση, είτε με κάρτα! It's up to you!

Δεν σου αρέσουν τα cocktails; Κανένα πρόβλημα! Το Flask έχει φροντίσει και για εσένα και μπορεί να σου φέρει ένα απλό ποτό. Η επιλογή της ετικέτας, δική σου !

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί;

Όλη την Αθήνα! Ναι, καλά διάβασες! Για απομακρυσμένες περιοχές προστίθεται στο κόστος ένα delivery fee(2- 6 ευρώ) για το οποίο ο χρήστης είναι ενήμερος.

Οι εμπνευστές του Flask, Άγγελος Παρασκευαΐδης, Πάνος Σπυράκης και Ναντίν Σπυράκη, μίλησαν αποκλειστικά στο Star.gr 

Πώς ξεκίνησε η ιδέα του Flask

Καθόμασταν ένα βράδυ σπίτι και θέλαμε να πιούμε ένα cocktail, αλλά δε θέλαμε να βγούμε. Τι κάναμε λοιπόν; Ψάξαμε στο Internet να δούμε εάν υπάρχει κάτι που να εξυπηρετεί αυτή την ανάγκη μας. Δεν υπήρχε. Εφόσον είδαμε ότι δεν υπάρχει, δοκιμάσαμε να δούμε εάν υπάρχει κάποιο app που να κάνει delivery cocktail σε σπίτια. Ούτε κάτι τέτοιο υπήρχε. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα του Flask. Πάντα μας άρεσαν τα όμορφα cocktail και η ιδέα του να μπορείς να τα απολαύσεις στο σπίτι σου. Ένα cocktail θυμίζει πάντα όμορφες στιγμές. Σκοπός μας ήταν λοιπόν, να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο να θυμίζει καλοκαίρι όλο τον χρόνο.

Σε τι περιβάλλον παρασκευάζονται;

Η παρασκευή των cocktails γίνεται στο δικό μας bar-restaurant  από έμπειρους bartenders με φρέσκα υλικά και premium ετικέτες! Τα χρόνια εμπειρίας μας στην εστίαση μάς βοήθησαν πολύ στη δημιουργία signature cocktails.

Ήταν εύκολο να υλοποιηθεί η ιδέα σας;

Καθόλου, διότι δεν είχε γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στην Αθήνα. Αυτό ωστόσο, μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι καινοτόμο και πρωτότυπο! Όλα τα καινούρια εγχειρήματα χρειάζονται χρόνο, αλλά ευτυχώς η ομάδα του Flask ανταπεξήλθε σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις!

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Τα μελλοντικά σχέδια του Flask είναι να μην περιορίζεται μόνο στην Αθήνα, αλλά να διευρύνει το δίκτυο του σε όλη την Ελλάδα.

Έχει την ανταπόκριση που περιμένατε;

Η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και μέρα με την μέρα αυξάνεται, καθώς ο κόσμος το γνωρίζει καλύτερα. H ανταπόκριση αυτή ήταν και που μας ώθησε να διευρύνουμε το δίκτυό μας σε όλη την Αθήνα.

Ποια η θέση του Flask ως προς το περιβάλλον;

Είναι στα άμεσα σχέδια μας να αποβάλλουμε εξ ’ολοκλήρου το πλαστικό!

Τι πιστεύετε για την κατανάλωση αλκοόλ από άτομα κάτω των 18 ετών;

Είναι πάγια τακτική μας να εξυπηρετούμε μόνο ενήλικα άτομα και να μην κάνουμε delivery cocktail σε άτομα κάτω των 18 ετών. 

Extra tip : Υπάρχουν διάφορες προσφορές που «τρέχουν» κατά καιρούς!
Follow them, ώστε να μην τις χάνεις!

https://www.flask.gr/

https://www.instagram.com/flask_cocktails_app/

https://www.facebook.com/flaskcocktailsapp/

#flaskafriend : Μία από τις προσφορές που «τρέχει» αυτήν την περίοδο. 

  • Κατεβάζεις την εφαρμογή και σου έρχεται αυτομάτως email με έναν κωδικό. 
  • Δίνεις τον κωδικό στον φίλο που δεν έχει την εφαρμογή και στην εγγραφή του χρησιμοποιεί τον κωδικό αυτόν στο πεδίο "referral code"
  • Παραγγέλνει και έχει 50 % έκπτωση στην 1η του παραγγελία
  • Όταν γίνουν όλα τα παραπάνω, εσύ παίρνεις εντελώς δωρεάν την επόμενη παραγγελία σου!

Τόσο απλό, τόσο τέλειο!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top