Μουσικό καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου

Η αυλαία ανοίγει στις 5/6

Κήπος του Μεγάρου

Τον φετινό Ιούνιο και Ιούλιο, ο Κήπος του Μεγάρου, προσελκύει ακροατές κάθε ηλικίας και αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες με διεθνή πορεία.

Εκτός όμως από κλασικό rock 'n' roll, φέτος στον Κήπο θα ακουστούν του κόσμου οι μουσικές: «Κλασική», τζαζ με ινδικό, αφρικανικό και ασιατικό touch, μουσική με τσιγγάνικες επιρροές (manouche), βραζιλιάνικη μποσανόβα, αμερικάνικα μπλουζ, πορτογαλικά fados, ελληνικά τραγούδια -έντεχνα, παραδοσιακά, λαϊκά και όχι μόνο! Η αυλαία ανοίγει στις 5/6 με την Όλια Λαζαρίδου και τη Μελίνα Τανάγρη να παρουσιάζουν τη βραδιά «Ποίηση και μουσική στον Κήπο του Μεγάρου», ενώ τις 7/6 ο Leon of Athens και η Irene Skylakaki (Ειρήνη Σκυλακάκη), που έχουν ανοίξει τα φτερά τους στο εξωτερικό, επιστρέφουν στην Αθήνα με λαμπερά hits.

Στις 13/6, ακούγονται στον Κήπο σιτάρ, κιθάρα, μπουζούκι από την Nana Simopoulos και την μπάντα της, πάντα με ταξιδιάρικη... world jazzy διάθεση. Και, όπως κάθε χρόνο, χορωδιακά και ορχηστρικά σύνολα αλλά και σολίστ δίνουν το δικό τους «παρών» στη Γιορτή της Μουσικής (21/6), στην οποία συμμετέχουν η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, οι πιανίστες Χρήστος Μαράντος και Harald Ossberger, η χορωδία Polyphonica και οι Μottet με guests τους τραγουδιστές Ξένια Γαργάλη και Σταύρο Σαλαμπασόπουλο. Η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής «προλογίζει» τη βραδιά με απογευματινά εργαστήρια και συναυλίες για μικρούς και μεγάλους (ελεύθερη είσοδος, 5:00 μ.μ.-8:00 μ.μ.).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top