Ματαίωση για την παράσταση «Χιονάτη στον Πάγο»

Δείτε τις μέρες και τις ώρες παραστάσεων

Χιονάτη στον Πάγο

Η παράσταση "Χιονάτη στον Πάγο" θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ αντί για την Τετάρτη που ήταν προγραμματισμένο. 

Η καθυστέρηση οφείλεται στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με σφοδρότατες χιονοπτώσεις, που συνάντησαν τα φορτηγά που μεταφέρουν την παγοπίστα και τα σκηνικά του συγκροτήματος από το Σεράγιεβο στην Αθήνα.

Η κακοκαιρία δημιούργησε μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στις οδικές αρτηρίες και παρά τις προσπάθειες της μεταφορικής εταιρίας*, τα φορτηγά έρχονται στην Αθήνα με 15 ώρες καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η δημιουργία της παγοπίστας, για να ξεκινήσει κανονικά η παράσταση την Τετάρτη. Ενημερώνουμε πως οι παραστάσεις του συγκροτήματος στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου Ταε Κβο Ντο θα γίνουν κανονικά στις εξής ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 20/12 7:30μμ
Παρασκευή 21/12 4:00μμ & 7:30μμ
Σάββατο 12:00μμ & 4:00μμ & 7:30μμ
Κυριακή 12:00μμ & 4:00μμ

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της παράστασης της Τετάρτης 19/12 μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους για οποιαδήποτε άλλη από τις οκτώ παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές τιμές των εισιτηρίων

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top