Η παράσταση «FRAGILE» στο θέατρο Ελπίδας

Ένας μονόλογος που καταγράφει την εξέλιξη μιας γυναίκας

FRAGILE

Η παράσταση FRAGILE, συνεχίζει στο θέατρο Ελπίδας για τις ημέρες των Εορτών. Θα παρουσιαστεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ όπου θα γίνει η βράβευση της παράστασης FRAGILE, και θα τιμηθεί η κυρία Εύη Καραγιάννη για την προσφορά της στον πολιτισμό και στις τέχνες από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων.

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, τιμά το FRAGILE για τα μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας, αντοχής, λάμψης και μιας διαρκούς αναζήτησης και αποφυγής κάθε κακού κατεστημένου. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που η παράσταση «FRAGILE» έχει κερδίσει τις καρδιές του αθηναϊκού κοινού που κάθε Κυριακή γεμίζει με αγάπη το θέατρο Ελπίδας.

Οι υπόλοιπες ημέρες μέσα στη περίοδο των εορτών που θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση είναι Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ & Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.

Η Εύη Καραγιάννη, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή θεατρική χρονιά «μετακομίζει» στη σκηνή του θεάτρου ξανά. Με αποσκευές τις εμπειρίες μιας ζωής. Μιας ζωής πολυτάραχης, γεμάτη περιπέτειες, λάμψη, ομορφιά, έρωτες, χωρισμούς αλλά και πίστη .

Ένας μονόλογος που καταγράφει τη μοναδική πορεία και την εξέλιξη μιας γυναίκας που ήταν και παραμένει καλλονή. Μιλά με ευαισθησία αλλά και χιούμορ. Με τρυφεράδα, αλλά και ωμότητα .

Κάνει την προσωπική της κατάθεση υπόθεση πολλών γυναικών που μπορεί να είχαν εντελώς διαφορετικές αφετηρίες και πορεία αλλά δεν παύουν να είναι όλες Γυναίκες. Οι άνθρωποι της ζωής της,από τη γιαγιά μικροβιολόγο στον Πόντο και τον πατέρα
που «άνοιγε δρόμους», μέχρι τους γνωστούς και άγνωστους έρωτές της, γίνονται οι ήρωες σε αυτό το εξομολογητικό παραμύθι.

 

Η ίδια η Εύη Καραγιάννη σημειώνει :

“Πρόκειται για ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι στην προσωπική μου ιστορία. Που αφορά όμως ταυτόχρονα την ιστορία κάθε γυναίκας. Γιατί είναι σα να έχω ζήσει δεκάδες ζωές.

Σύνθεση κειμένου: Δόμνα Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία - επιμέλεια σκηνικού – φωτισμοί - μουσική επιμέλεια:
Δημήτρης Αδάμης
Ερμηνεύει η ΕύηΚαραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top