Αλλαγή χρόνου με την Κατερίνα Κούκα - Μεγάλη συναυλία στο Θησείο

Παρουσιάζει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος  

Κατερίνα Κούκα

Με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης, οι Αθηναίοι θα αποχαιρετήσουν το 2018 και θα υποδεχτούν το νέο έτος στο Θησείο με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα φωτίσει τον ουρανό. 

Την αυλαία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων και καλλιτεχνών τσίρκο, θα μας μαγέψει με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο οικοδεσπότης της γιορτινής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Τα τελευταία λεπτά του 2018 θα συνοδεύσει με τη φωνή της, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και σε μία ιδέα της Φρόσως Λύτρα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη  σε ένα ξεχωριστό δρώμενο. 

Κατερίνα Κούκα, Θέμης Καραμουρατίδης

Το 2019 θα υποδεχθούν με ήχους και τραγούδια τους η Κατερίνα Κούκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης που για αυτό το μεγάλο event τόνισαν «τη σημασία της αγάπης ως υπέρτατο ανθρώπινο συναίσθημα» και ευχήθηκαν «η μεγάλη γιορτή για τον ερχομό του νέου έτους να μας φέρει όλους αντιμέτωπους  με ανώτερα και άδολα συναισθήματα».

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας

Το «Ολύμπια» φορά τα γιορτινά του
Αυτά τα Χριστούγεννα συμπίπτουν και με την επαναλειτουργία του ιστορικού «Ολύμπια». Η πόλη αποκτά πλέον το δικό της δημοτικό μουσικό θέατρο, το «Ολύμπια» - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης. Γι’ αυτό, ανοίγει τις πόρτες του από τις 22 έως τις 31 Δεκεμβρίου και φιλοξενεί θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για οικογένειες και παιδιά.

Ακόμη, στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα, τρεις ξεχωριστές φωνές, οι Nalyssa Green, Sugahspank! και Louis, θα γεμίσουν την κεντρική σκηνή του θρυλικού κτιρίου με κομμάτια του Leonard Cohen και θα μας ταξιδέψουν στο θαυμαστό σύμπαν του με το αφιέρωμα «There is a crack in everything, that’s how the light gets in».

Από την παράσταση Κοπέρνικος

Εκτός από το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, καλλιτεχνικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις και εργαστήρια, περιμένουν τους μικρούς φίλους στα Μουσεία, τις Βιβλιοθήκες, την Πινακοθήκη, τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του δήμου Αθηναίων, καθώς και σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top