ONIRAMA - Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μαζί στο 4711

After party Γιώργος Τσαλίκης

Το 4711 κλείνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, 10 χρόνια γεμάτα ποιοτική διασκέδαση και τολμηρές μουσικές προτάσεις.

Αυτό τον χειμώνα επέστρεψε σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό, γεμάτο μαγεία και λάμψη, έτοιμο να μας μεταφέρει σε μία ατμόσφαιρα που ακτινοβολεί!

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, με 18 χρόνια πορείας, γεμάτα μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, επέστρεψαν δυναμικά με ένα πλήρως ανανεωμένο και ανατρεπτικά διασκεδαστικό πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις, που ήδη μονοπωλεί τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Το δημοφιλές, για τα μοναδικά του live και τη δυναμική επαφή του με το κοινό, συγκρότημα άνοιξε τη νέα εποχή του 4711 Wonderplace, σ’ ένα χώρο που υπόσχεται «Θαύματα»!

Ο μοναδικός front man του group Θοδωρής Μαραντίνης, γνωστός για την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, ήρθε να ξεσηκώσει το κοινό με την ανεξάντλητη ενέργεια και την μοναδική φωνή του σε ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα που απογειώνει το κοινό !   

Special guest ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος που μας μεταφέρει στις πιο δυνατές στιγμές των 90s, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ιδιαίτερο στιγμιότυπο αποτελεί η κοινή εμφάνιση των ONIRAMA με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, σε μία ιδιαίτερα απολαυστική μουσική στιγμή που θα εκπλήξει το κοινό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανέλαβε το After Party, με αστείρευτη ενέργεια και σε πυρετώδη ρυθμό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μαζί τους η Courtney Parker που ξεσηκώνει με τα super dance τραγούδια της, ο  Γιώργος Ξυλούρης και η Μαρία Κορέλλι.

4711, Κηφισίας 7, Μαρούσι

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 7214711

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top