Οι Pink Martini επιστρέφουν στο Christmas Theater

Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού

Pink Martini Christmas Theater

Οι Pink Martini επιστρέφουν και αυτή την φορά ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αγαπημένα μας τραγούδια θα έχει και διάσημα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια!  

Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini και ταυτόχρονα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge- jazz σκηνής παγκοσμίως, με κοινό που τους ακολουθεί πιστά, θα είναι και πάλι κοντά μας και μάλιστα για πρώτη φορά την περίοδο των Χριστουγέννων

Συνδυάζοντας στη μουσική τους ρετρό και τζαζ μοτίβα με ποπ ρυθμούς αλλά και στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες, οι Pink Martini δημιουργούν ένα αισθησιακό κράμα, που διατηρεί τη φρεσκάδα του και ταυτόχρονα ιντριγκάρει και μαγεύει το κοινό. Όπως δηλώνει ο ιδρυτής τους Τόμας Λόντερντέιλ, «είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής».

Με την τραγουδίστριά τους Τσάινα Φορμπς, θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις ιστορίες των τραγουδιών τους στη Γαλλία του Μεσοπολέμου, τη ρομαντική Ιταλία, τη φλογερή Ισπανία, τις Αυστριακές Άλπεις και από εκεί στη μυστηριώδη Αραβία, την Αβάνα του 30, τη μυστικιστική Κίνα, την Ιαπωνία και τη Ν. Υόρκη.

«Μας αρέσει να έχουμε διαφορετικές ιστορίες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Νομίζω πως ο κόσμος αγαπά την ποικιλία και την διαφορετικότητα αυτή στη μουσική μας, που την κάνει να μην έχει σύνορα», υπογραμμίζει ο Τόμας Λόντερντέιλ.

Οι Pink Martini, δημιουργήθηκαν το 1994 από τον κλασικό πιανίστα και απόφοιτο του Χάρβαρντ Τόμας Λόντερντέιλ ως μια μικρή ορχήστρα με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια Τσάινα Φορμπς από τη Ν. Υόρκη, συμφοιτήτρια του Τόμας στο πανεπιστήμιο, γράφουν τραγούδια μαζί  και την ίδια χρονιά κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ “Sympatique”, με το οποίο καταφέρνουν να ενθουσιάσουν κοινό και κριτικούς, αρχικά στη Γαλλία και στη συνέχεια σε πολλές άλλες χώρες. Το “Je ne veux pas travallier” γίνεται  mantra στα χείλη εκατομμυρίων ανθρώπων και το άλμπουμ πουλάει πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Από τότε μέχρι σήμερα, οι Pink Martini έχουν κυκλοφορήσει συνολικά οκτώ στούντιο άλμπουμ και μία συλλογή, πάντα από τη δική τους εταιρία Heinz Records.

Τα αυθεντικά Χριστούγεννα στην Νέα Υόρκη έρχονται με Pink Martini και Christmas Carols and more!
 
PINK MARTINI
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

CHRISTMAS THEATER
ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΠΛΑΤΕΙΑ (ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)
VIPΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 68 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 58 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 48 ΕΥΡΩ
ΚΕΡΚΙΔΑ (ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ)
Γ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 38 ΕΥΡΩ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΑΝΕΡΓΩΝ: 32 ΕΥΡΩ
Δ ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 32 ΕΥΡΩ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΑΝΕΡΓΩΝ: 26 ΕΥΡΩ
Ε ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 26 ΕΥΡΩ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΑΝΕΡΓΩΝ: 20 ΕΥΡΩ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top