Ολυμπιάδα παιδικής ζωγραφικής

Θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο

Ζάππειο Μέγαρο

H Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας με αφορμή τον εορτασμό των 130 χρόνων από τα εγκαίνια του Ζαππείου Μεγάρου και στα πλαίσια των Ολυμπίων 2018, διοργανώνει την Τελετή της 1 ης Ολυμπιάδας Παιδικής Ζωγραφικής. Η «1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής» διεξήχθη στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της ομογένειας προσκαλώντας όλα τα ελληνόπουλα ανά την υφήλιο να φιλοτεχνήσουν έργα που ασπάζονται τις πανανθρώπινες αξίες και τα ύψιστα ιδεώδη, που ως λίκνο πολιτισμού, πρώτη δίδαξε η χώρα μας.

Η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα είχε τεράστια απήχηση, αφού το πρόγραμμα απευθυνόταν σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας, αλλά και στις χώρες της ομογένειας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες έργα! Η Τελετή της 1ης Ολυμπιάδας Παιδικής Ζωγραφικής 2018-2019 που θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 20 Οκτωβρίου 2018, τιμά τους διακεκριμένους καλλιτέχνες που θα εγκαινιάσουν την 1η Έκθεση Έργων της Ολυμπιάδας Παιδικής Ζωγραφικής 2018-2019. Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την προώθηση και ενθάρρυνση της παιδικής τέχνης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας στη νέα γενιά της χώρας μας.

Ενάντια στη σκιερή πραγματικότητα, διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, σκορπίζοντας χρώμα και φως στα όνειρα τους. Με τη διοργάνωση ποικίλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, θεματικών διαγωνισμών, εκθέσεων ζωγραφικής και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, απελευθερώνουμε την έκφραση των παιδιών μέσα από τη μητρική τους γλώσσα, την τέχνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top