Ελεωνόρα Ζουγανέλη: ΕΛΑ… στο Hotel Ερμού

Από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος σε προσκαλεί να «διανυκτερεύσεις» στο Hotel Ερμού!

Ναι, το ξέρουμε πόσο σου αρέσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη! Και σε εμάς αρέσει πολύ! Επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε και από κοντά!

Σε ένα σούπερ πρόγραμμα, με τη γοητεία που έχουν τα κλειστά δωμάτια των ξενοδοχείων που ανοίγουν για εσένα και γίνονται δικά σου για ένα ή περισσότερα βράδια, με τα μυστικά και τις ιστορίες τους. Ένα πρόγραμμα για αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα και για τα άλλα που κρατάνε για μια ζωή. Για όσα και όσους ξημερώνονται μαζί σου. Για όλα όσα εξομολογούνται και όλα όσα τελικά τραγουδιούνται.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κρατάει στα χέρια της τα «δεύτερα κλειδιά» όλων των δωματίων και σε ξεναγεί από όροφο σε όροφο, τραγουδώντας όλα όσα δικά της έχεις αγαπήσει, όλα όσα έχει αγαπήσει εκείνη άλλων και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα «ενοίκων» κάθε βραδιά στο Hotel Ερμού.

Μαζί της, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Ελεωνόρας με «Αγάπη Δεμένη» αλλά και στο Hotel Ερμού, ας πούμε κάτι σαν concierge, θα έχει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Ας πούμε ότι κάποια στιγμή θα συναντηθούν με την Ελεωνόρα στο πιάνο μπαρ για ένα πραγματικά ξεχωριστό στιγμιότυπο πιάνο φωνή.

Όπως καταλαβαίνεις, όλα τα μυστικά του ξενοδοχείου δεν μπορούν να αποκαλυφθούν. Ό,τι συμβαίνει στο Hotel Ερμού μένει στο Hotel Ερμού. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λοιπόν σε προσκαλεί εκεί για διπλή διανυκτέρευση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 26 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top