Υβόννη Μπόσνιακ: Μιλάει για την επιλόχειο κατάθλιψη

Η όμορφη σχεδιάστρια συγκινεί μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Δείτε όσα είχε πει ο Αντώνης Ρέμος για την οικογένειά τους με την Υβόννη «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Είναι μία δυναμική γυναίκα, που προλαβαίνει να είναι ταυτόχρονα μαμά, σύζυγος κι επιχειρηματίας. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα – πρότυπο για πολλές. 

Μπόσνιακ-Ρέμος: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους!

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Σόνια Ταλαντίνο για το περιοδικό Glow, η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για την επιλόχεια κατάθλιψη που βίωσε μετά την εγκυμοσύνη της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του παιδιού της με τον Αντώνη Ρέμο.

Έχεις αναφερθεί στην επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασες μετά την εγκυμοσύνη σου. Πώς βίωσες όλη αυτήν την εμπειρία;

Είχα την ευλογία να ζήσω μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και μια υπέροχη γέννα. Το παιδί ήταν απόφασή μας, το θέλαμε πολύ, δεν έτυχε απλά. Και γι’ αυτόν τον λόγο δε μπορούσα να καταλάβω γιατί ένιωθε έτσι η ψυχή μου. Αυτό που θα έλεγα σε κάθε γυναίκα είναι πως η κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις απ’ αυτό, ότι είναι κάτι περαστικό, ότι θα κρατήσει όσο κρατήσει, θα φύγει και δε θα ξαναέρθει. Δεν είναι ντροπή να μιλάς γι’ αυτό, ειδικά όταν είσαι μέσα σε αυτήν τη φάση. Ακόμα κι εγώ που το πέρασα, στην αρχή δε μίλησα, όμως, όταν το μοιράστηκα έγιναν όλα καλύτερα.

Ποια είναι η ουσιαστικότερη αλλαγή που έφερε το παιδί στη ζωή σου;

Δε θα πρωτοτυπήσω. Κατ’ αρχήν, δεν ήξερα ποτέ ότι μπορώ να επιβιώσω στη ζωή μου με τόσο λίγο ύπνο. Φαντάζομαι ότι αυτό το έχουν νιώσει όλες οι μανούλες. Όμως, το πιο σημαντικό για μένα είναι η αγάπη που ένιωσα και νιώθω γι’ αυτό το πλάσμα. Ποτέ δεν είχα νιώσει τέτοιο μέγεθος αγάπης, δεν ήξερα ότι μπορώ ν’ αγαπήσω τόσο πολύ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top