GTNM -Ασημίνα για Τούνη: «Εγώ δεν είμαι Influencer με πλαστικές στη μύτη»

«Απ' όλους του μαϊντανούς, τον Νώντα βρήκαν να μου χρεώσουν;»

Δείτε στο βίντεο όσα είχε πει ο Νώντας Παπαντωνίου για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ασημίνα Χαρίτου

Λίγο μετά τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη από τον Νώντα Παπαντωνίου, φήμες ήθελαν τον μπασκετμπολίστα να έχει «γυρίσει σελίδα» στη ζωή του και να βρίσκεται σε σχέση με την παίκτρια του GNTM, Ασημίνα Χαρίτου.

Η απάντηση της Τούνη για τη σχέση της Ασημίνας με τον πρώην της πόνεσε....

Ο ίδιος ωστόσο, σε συνέντευξή του στο «Happy Day» είχε πει: «Εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να προχωρήσω τόσο εύκολα. Δε θα παρουσίαζα κάτι τόσο εύκολα. Δηλαδή και εγώ να ήμουν ζευγάρι με την Ασημίνα δε θα βλέπατε πουθενά τίποτα. Ακούγονται διάφορα, αλλά δε με απασχολεί. Ούτε επιβεβαιώνω κάτι, αλλά ούτε και διαψεύδω».

Νώντας Παπαντωνίου: Οι on air δηλώσεις για τον χωρισμό από την Τούνη

Κι ενώ υπήρξαν κοινές φωτογραφίες του Νώντα με την Ασημίνα από κοινές εξόδους, εκείνη έδωσε συνέντευξη στη «Real life» και όταν ρωτήθηκε από τη Νίκη Κώτσου αν ισχύει η σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, εκείνη απάντησε: «Μα είναι δυνατόν; Από όλους τους μαϊντανούς, αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν; Νομίζω πως εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη, που βγάζει φωτογραφίες σε μνημεία του Ολοκαυτώματος για να μου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μου».

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της όπου πόζαρε στο μνημείο του Ολοκαυτώματος. Η Ασημίνα Χαρίτου «δε φιμώνεται», όπως είπε χαρακτηριστικά στη «Real life».

Η Τούνη "ντυμένη" στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος: Λυπάμαι για την υποκρισία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top