Ελένη Τσαλιγοπούλου: Η throwback φωτογραφία με τον γιο της!

Σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δε συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Στις λίγες λοιπόν, φορές που έχει αναφερθεί στην εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού της το 1981, σε μικρή σχετικά ηλικία, ήταν στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στο ΡΙΚ1, είχε πει ότι έφυγε από τη Νάουσα, μετά το διαζύγιό της με τον μικρό γιο στην αγκαλιά της και κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Ήμουνα η πρώτη που πήρα διαζύγιο στη Νάουσα μετά από είκοσι χρόνια. Εγώ το πήρα το 1983 ενώ η προηγούμενη είχε πάρει διαζύγιο το 1963», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το πώς ήταν ως μαμά είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό»: «Σαν παιδί μιας επαρχιακής πόλης νομίζω ότι είχα ανασφάλειες. Έπρεπε να ξεπεράσω τα 40 για να αισθανθώ πιο ισορροπημένη. Μέχρι τα 40 ήμουν μόνο για το τραγούδι. Σαν μαμά ήμουν πολύ ενοχική. Δεν κατάφερα να δώσω αυτό που ήθελα στο παιδί μου. Δε μπόρεσα να δώσω ποιοτικό χρόνο».

Σήμερα ο γιος της Αργύρης είναι 40 ετών. Μάλιστα, ξαφνιάζοντας τους followers της, η ερμηνεύτρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της από το παρελθόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είστε έτοιμοι να γίνεται μέρος του "Άλμπουμ"; Η Ελένη άνοιξε τα άλμπουμς της, ανοίξτε λοιπόν κι εσείς τα δικά σας (κανονικά τυπωμένα ή ψηφιακά) βρείτε μια φωτογραφία που σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εσάς (με φίλους ή με οικογένεια, από καλοκαίρια και χειμώνες, στων φίλων τα σπίτια ή στις βραδινές περιπλανήσεις σας, με το αγόρι σας ή το κορίτσι σας) και στείλτε την μας στο inbox της σελίδας μας στο facebook. Αν θέλετε να κάνετε και αφιέρωση, γράψτε μας και την αφιέρωση και εμείς θα συμπεριλάβουμε τις φωτογραφίες σας και τις πιθανές αφιερώσεις σας στο φετινό "Άλμπουμ" της Ελένης στην σκηνή του Πειραιώς 131.

A post shared by tsaligopoulou eleni (@tsaligopouloueleni) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top