«Σε χωριστά δωμάτια πλέον!»: Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη

Όσα είπε αποκλειστικά στον Γρηγόρη Μπάκα

Ως γνωστόν από την περασμένη Δευτέρα η οικογένεια Σπανούλη-Χοψονιδου αυξήθηκε κατά ένα μέλος, αφού ως γνωστόν η πρώην Σταρ Ελλάς έφερε στον κόσμο μία πανέμορφη κορούλα

Μάλιστα, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε αποκλειστικά τις πρώτες του δηλώσεις στον Γρηγόρη Μπάκα και τη «Φωλιά των Κου Κου».

Ολυμπία Χοψονίδου: Δεν αποχωρίζεται λεπτό τη νεογέννητη κόρη της!

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Δεν ήμουν “παρών” γιατί ήταν καισαρική. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη κόρη μου και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια» είπε ο ευτυχής μπαμπάς.

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης: Οι έξι λόγοι για να είναι ευτυχισμένοι

«Δόξα το θεό είμαστε καλά, να έχουν υγεία τα παιδιά και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Όνομα δεν έχουμε αποφασίσει. Κάτι έχουμε σκεφτεί αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει το δρόμο του και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα», συμπλήρωσε ο διεθνής μπασκετμπολίστας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top