Νύφη για πέμπτη φορά ντύθηκε η Pamela Anderson!

Κρατούσε χρόνια αυτή η κολώνια

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Τα σκαλιά της εκκλησίας για πέμπτη φορά ανέβηκε η Pamela Anderson σε ηλικία 52 ετών, ενώνοντας τη ζωή της με τον γνωστό 74χρονο παραγωγό του Χόλιγουντ, Jon Peters.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ happy life

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του αμερικανικού περιοδικού «Hollywood Reporter», η γνωστή ηθοποιός, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της τη Δευτέρα σε ιδιωτική τελετή που οργανώθηκε στο Μαλιμπού.

 

 

«Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Pamela», είπε χαρακτηριστικά στο αμερικανικό περιοδικό ο 74χρονος Jon Peters, με την Pamela ν’ αναφέρει με τη σειρά της: «κανένας δε συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά, όπως την οικογένεια».

Πρώην κομμωτής, ο Jon Peters, συζούσε για καιρό με την Barbra Streisand. Μια σχέση που του άνοιξε πολλές πόρτες στο Χόλιγουντ. Με την εκρηκτική Pamela, o Jon γνωρίστηκε για πρώτη φορά στη βίλα του Playboy του Hugh Hefner τη δεκαετία του 1980, όπου και είχε προσπαθήσει να αποθαρρύνει τη 19χρονη τότε ηθοποιό απ’ το να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα» στην υποκριτική. Οι δυο τους κατέληξαν σε σχέση τότε.

Η 52χρονη σήμερα Anderson, έχει παντρευτεί στο παρελθόν με τους αστέρες της ροκ Tommy Lee και Kid Rock. Ακόμα, δύο φορές είχε ντυθεί νύφη και με τον επαγγελματία παίκτη του πόκερ Rick Salomon, ενώ πρόσφατα ήταν ζευγάρι με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Adil Rami. Οι δυο τους ζούσαν μαζί στη Γαλλία, έως τον οδυνηρό χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top