Βάσω Λασκαράκη: Η απάντησή της για τον Τσιμιτσέλη και τη Γερονικολού!

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «TV Έθνος»

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη 

Η Βάσω Λασκαράκη για ακόμα μία φορά ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και για τις ερωτήσεις που του κάνουν.

Μάλιστα, πρόσφατα ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της «πρώην» και της «νυν» του.

Όταν ο Θέμης ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πώς τα πάνε η Βάσω και η Κατερίνα, εκείνος είπε: «Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα… πάνε!».

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα πάνε. Δεν έχουν επαφή»

Από την πλευρά της, η ηθοποιός, η οποία έδωσε συνέντευξη στο «TV Έθνος», απάντησε για το αν ενοχλείται όταν ακούγονται on air ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση που έχει η ίδια με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν κάθομαι να αναλύσω και πάρα πολύ. Αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν δε χρειάζεται να τα σκαλίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες σχέσεις, γάμοι και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Θα προτιμούσα να μην γίνονται, αλλά δεν ασχολούμαι για να τα παρακολουθώ. Θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να με ενοχλήσει», απάντησε χαρακτηριστικά.

Βάσω Λασκαράκη: Σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί; -Τι απαντά

Αυτό προφανώς το τόνισε η Βάσω Λασκαράκη, αφού η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της. Το καλοκαίρι παντρεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο και πολύ συχνά εκφράζουν δημόσια μέσω Instagram τον έρωτά τους.

Λευτέρης Σουλτάτος: Δε σταματά να εκφράζει τον έρωτά του στη Βάσω Λασκαράκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top