SAG: Τα τρυφερά ενσταντανέ Άνιστον - Πιτ 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους

Δεν την άφηνε να φύγει!

Ελληνικό χρώμα κυριάρχησε το βράδυ της Κυριακής στη λαμπερή τελετή των βραβείων SAG στο Λος Άντζελες. Οι Έλληνες Τομς Χανκς και Ρίτα Γουίλσον δε σταμάτησαν λεπτό να εκθειάζουν τη χώρα μας, ενώ την παράσταση έκλεψε η Κρητικοπούλα Τζένιφερ Άνιστον και τα τρυφερά ενσταντανέ με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Βραβεία SAG 2020: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Η  Άνιστον, λάμπει μέσα στη Dior τουαλέτα της. Παραλαμβάνει το βραβείο για την ερμηνεία της στη σειρά «The Morning Show», ενώ ο Μπραντ Πιτ στα παρασκήνια, συγκινημένος δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της.

Η στιγμή που περίμεναν οι fans των δύο αστέρων ήρθε! Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ μαζί στη λαμπερή βραδιά. Στη σύντομη δημόσια συνάντησή τους αγκαλιάζονται κι εκείνος της κρατά τρυφερά το χέρι σα να μη θέλει να την αφήσει να φύγει. Με τα φλας να αστράφτουν γύρω τους, οι δύο τους έδειχναν πανευτυχείς που συναντήθηκαν.

To άγγιγμα που έγινε viral

Στη δική του βράβευση για την ερμηνεία του στην ταινία «Κάποτε στο Χολιγουντ», ο Πιτ κοιτώντας την Άνιστον στα μάτια αυτοσαρκάστηκε: «Θα το προσθέσω στο προφίλ μου στο Tinder».

AP Images

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top