Σωτήρης Κοντιζάς: Το νέο του εστιατόριο και οι αλλαγές στο ΜasterChef

O σεφ μίλησε για τα παιδιά του και την αυστηρή μαμά του...

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του τέταρτου «MasterChef»,  ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχτηκε στο νέο του εστιατόριο την κάμερα των «Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο νέο κύκλο του αγαπημένου προγράμματος. «Έχουμε σίγουρα καινούργια πράγματα να δούμε και κάποια νέα στοιχεία που μπαίνουν στη ροή και τους κανόνες του παιχνιδιού. Έχουμε δυνατούς μάγειρες, το τονίζω και το υπογραμμίζω αυτό… Είναι πάρα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, μεγάλη παραγωγή και η αλήθεια είναι πως του αξίζει να πηγαίνει καλά» είπε.

Κοντιζάς: Η φωτογραφία με την κόρη του και το μήνυμα για τις αλλεργίες

Σχετικά με το κομμάτι της διαχείρισης των χρόνων του, ο σεφ ανέφερε πως: «Όπως και στη γεύση, η ισορροπία είναι το παν και στην προσωπική ζωή. Ο χρόνος περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Στο πρώτο μου παιδί, δυστυχώς, κάποια χρόνια στην αρχή δεν τα έχω προλάβει. Προσπαθώ να τα προλάβω στο δεύτερο. Θέλω να κάνω κάποια πράγματα τώρα που αντέχω και μπορώ από δυνάμεις, όχι για να μην κάνω τίποτα μετά, αλλά για να μπορώ να κάνω λιγότερα και καλύτερα πράγματα στο μέλλον» δήλωσε. «Επειδή δε μιλάω σωστά Ιαπωνικά, δε μιλάω και στην κόρη μου στα Ιαπωνικά. Φοβηθήκαμε και λίγο με τις πολλές γλώσσες. Νομίζω λάθος κάναμε» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την αδυναμία στο καλό ντύσιμο, ο κριτής του MasterChef σχολίασε με χιούμορ πως: «Όταν μου λένε ότι κάτι μου πάει, το αγοράζω από τα γυρίσματα, οπότε ντύνομαι "επεισόδιο" που λέει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος».

MasterChef: Τι περιέχει το πολυσυζητημένο χοτ ντογκ του trailer

«Για εμένα η μητέρα μου μαγειρεύει εξαιρετικά, έτσι μεγάλωσα, είναι θέμα συνήθειας» πρόσθεσε. «Πάντα μου ασκεί κριτική, δε μασάει, τα λέει έξω από τα δόντια. Την πρώτη φορά που ήρθε στο εστιατόριο μου είπε "Θα τα πούμε στο σπίτι" κι είχε δίκιο στις παρατηρήσεις της».

«Μου λένε ότι από κοντά μοιάζω πιο νέος. Είμαι 37, μάλλον είναι το γονίδιο της μαμάς, το ασιατικό γονίδιο» κατέληξε, μέσα σε όλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top