«Με τη Meghan δεν είχαμε άλλη επιλογή!»: Ο Harry τοποθετήθηκε δημόσια

«Τρέφουμε τεράστιο σεβασμό για τη γιαγιά μου»

Με μία ιδιαίτερα συναισθηματική ομιλία, ο πρίγκιπας Harry «έσπασε» τη σιωπή του κι εξήγησε τους λόγους που εκείνος και η σύζυγός του Meghan Markle, απαρνήθηκαν τα βασιλικά τους καθήκοντα κι αποφάσισαν να ζήσουν σαν… κοινοί θνητοί!

Η τελευταία δημοσια εμφάνιση του ζευγαριού πριν απαρνηθεί τα βασιλικά του αξιώματα /Φωτογραφία AP Images

«Μόνο να φανταστώ μπορώ τι έχετε ακούσει και τι έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες για μένα. Είμαι το ίδιο άτομο που γνωρίζετε εδώ και 35 χρόνια. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ» είπε ο Δούκας του Σάσεξ, μιλώντας σε εκδήλωση στο Λονδίνο την περασμένη Κυριακή για τη φιλανθρωπική οργάνωση «Sentebale» που ίδρυσε ο ίδιος το 2006.

H Ελισάβετ μίλησε: Χωρίς τίτλους και χρηματοδότηση Meghan και Harry!

«Με υπερηφάνεια θέλαμε να συνεχίσουμε τον ρόλο μας, να κρατάμε ψηλά τη σημαία για τη χώρα. Μου προκαλεί μεγάλη λύπη που φθάσαμε σε αυτό. Η απόφαση που έλαβα για εμένα και τη γυναίκα μου, δεν ήταν εύκολη. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Θέλαμε να συνεχίσουμε το έργο μας δίχως τη χρηματοδότηση από τον λαό. Όμως, προφανώς, αυτό δεν ήταν εφικτό. Σας ευχαριστώ και για την υποστήριξη μου στον γιο μας Archie, ο οποίος είδε πριν λίγες μέρες για πρώτη φορά χιόνι και το λάτρεψε» τόνισε.

Την Κυριακή η βασίλισσα Ελισάβετ πήγε κανονικά στην εκκλησία /Φωτογραφία AP Images

Harry - Meghan: Οι Καναδοί αρνούνται να πληρώσουν τα έξοδα τους!

Όπως βλέπουμε και στην ομιλία του που πόσταρε λίγη ώρα μετά στο Instagram: «Η οικογένειά μου κάνει ένα βήμα πίσω και ένα άλμα μπροστά σε μία πιο ήρεμη ζωή. Δεν αποχωρούμε. Σίγουρα δεν αποχωρούμε από εσάς. Η ελπίδα μας ήταν να υπηρετούμε τη βασίλισσα και την Κοινοπολιτεία και τις ένοπλες δυνάμεις χωρίς χρηματοδότηση από το κράτος. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν δυνατόν. Είναι τιμή μας που σας υπηρετούμε και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε. Τίποτα δεν αλλάζει σε αυτό. Τρέφουμε τεράστιο σεβασμό για τη γιαγιά μου και είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή της, όπως και όλης μου της οικογένειας αυτούς τους μήνες. Έχασα τη μητέρα μου πριν από 23 χρόνια και με βάλατε “κάτω από τη φτερούγα σας”. Αλλά ο Τύπος είναι μία τεράστια δύναμη. Κάνουμε ένα άλμα πίστης. Σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το βήμα. Παραμένω ο ίδιος άνθρωπος που είμαι ταγμένος στον σκοπό μου» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Harry.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top