Βάσω Λασκαράκη: Σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί; -Τι απαντά

«Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει ένας έρωτας» λέει η ηθοποιός

Βίντεο από την εκπομπή Happy Day τον Νοέμβριο του 2018

Πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» και ζει τον έρωτά της με τον σύζυγό της. Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη που μιλά σε συνέντευξή της στο TV Έθνος για τον έρωτα, την προδοσία, τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά απαντά στο πώς «βλέπει» το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. 

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός πόζαρε ημίγυμνος ανήμερα της γιορτής του!

«Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει ένας έρωτας» λέει η ηθοποιός, σημειώνοντας πως μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι θα κατακτήσεις τον κόσμο, μπορεί όμως και να σε καταστρέψει. Η ίδια παραδέχεται ότι έχει βιώσει την προδοσία. «Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή έρχονται αντιμέτωποι με την προδοσία. Και σε επίπεδο έρωτα και σε επίπεδο φιλίας και στα επαγγελματικά. Είμαι πια στα 40 μου έχουν συμβεί όλα» εξηγεί. 

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε πώς ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Λευτέρη Σουλτάτο

Για τον αν την ενοχλούν οι ερωτήσεις για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη απαντά ότι δεν τα αναλύει και πολύ. «Θεωρώ ότι τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν δε χρειάζεται να τα σκαλίζουμε, ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες σχέσεις, γάμοι και συνεχίζουμε τις ζωές μας».

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα πάνε. Δεν έχουν επαφή»

Ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος είναι γνωστός και επιτυχημένος σεφ. «Η κουζίνα είναι το βασίλειό μας. Είναι όντως. Είναι οι ώρες που περνάμε στο σπίτι και μας αρέσει να βρισκόμαστε εκεί» λέει η Βάσω Λασκαράκη. 

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά; «Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει!» είναι η απάντησή της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top