Καγιά: «Με τον Ηλία ήθελα να χάσω τον έλεγχο»

Σκέφτεται να κάνει τρίτο παιδί η παρουσιάστρια;

Μία γλυκιά εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά έκανε η Βίκυ Καγιά τονίζοντας πως είναι η οικογένειά της και πως από την αρχή ένιωσε μαζί του την απόλυτη ασφάλεια.

Πρώτο τραπέζι πίστα: Πότε να τολμήσετε να βάλετε μίνι

«Mε τον Ηλία ήθελα να χάσω τον έλεγχο. Ηθελημένα, το άφησα το κοντρόλ. Ο Ηλίας έχει ένα πάρα πολύ αιχμηρό μυαλό, μια γεμάτη προσωπικότητα, μια ενέργεια δέκα φορές μεγαλύτερη από τη δική μου και είναι ένας άνθρωπος που, ό,τι λέει, το κάνει. Είναι άνδρας με την κλασική και παραδοσιακή έννοια του όρου. Και έχει και ένα σώμα πολύ νεανικό, γιατί ο Ηλίας με περνά μόνο δύο χρόνια. Επίσης, έχουμε παρόμοιες εμπειρίες, με την έννοια πως ό,τι καταφέραμε, τα κάναμε μόνοι μας» δήλωσε η παρουσιάστρια που μας κρατά συντροφιά κάθε μέρα στις 15:50 στο Shopping Star, ενώ αποκάλυψε πως το μυστικό της σχέσης τους είναι πως ξεκλέβουν διήμερα και ταξιδεύουν οι δυο τους.

Κοινές διακοπές για Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί

H fashion expert δεν έχει αδυναμία μόνο στον άντρα της ζωής της αλλά και στα δύο της παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο. Όπως εξομολογήθηκε είναι οι αγάπες της και οι άνθρωποι που την έχουν κάνει να αλλάξει αρκετά τον τρόπο που σκέφτεται.

«Σίγουρα είναι κουραστικό να είσαι μητέρα και να έχεις καριέρα, αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που παίρνεις από τα παιδιά και τη μαγεία τους, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνα» επεσήμανε η Βίκυ Καγιά.

Όσο για το αν θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της; Η ίδια απάντησε αρνητικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top