Έκαναν την έκπληξη! Παντρεύτηκαν 24 ώρες νωρίτερα Νιάρχος - Zhukova

Η πρώτη φωτογραφία των νεονύμφων στο Σεν Μόριτζ

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Dasha Zhukova παντρεύτηκε ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Σταύρος Νιάρχος, χθες το βράδυ, σε μια λαμπρή τελετή στην Ελβετία.

Νιάρχος - Zhukova: Το pre - wedding party στο χιονοδρομικό του Σεν Μόριτζ

Μέλη βασιλικών οικογενειών, το Χόλιγουντ και ο κόσμος της μόδας έδωσε το «παρών» στον γάμο του ζευγαριού, ο οποίος έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του St.Moritz, το Olympaschanze. Mάλιστα, όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και προς έκπληξη όλων, το μυστήριο τελέστηκε 24 ώρες νωρίτερα αφού στον Τύπο είχε διαρρεύσει ότι ήταν προγραμματισμένο για σήμερα. 

Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Δεύτερος γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο γάμος θα κόστιζε περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η πριγκίπισσα Beatrice με τον αρραβωνιαστικό της, η πριγκίπισσα Charlotte, η Κέιτ Χάντσον και ο Ορλάντο Μπλουμ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#DashaZhukova Soon will be the WEDDING 🤩 Can’t wait for pics!!!

A post shared by @ dasha_zhukova_fp on

 

 

 

Οι καλεσμένοι διαμένουν στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού. Εκεί θα πραγματοποιηθούν οι γιορτές του γάμου. Οι εορτασμοί αναμένεται να συνεχιστούν όλο το σαββατοκύριακο.

O 34χρονος δισεκατομμυριούχος και εγγονός του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου και η 38χρονη συλλέκτρια έργων γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο είναι ζευγάρι μόλις από το 2018. Η Dasha Zhukova πήρε διαζύγιο -πολλών εκατομμυρίων λιρών- από τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, τον 53χρονο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο ήταν ζευγάρι σχεδόν 10 χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top