Σταθακοπούλου: Το διαζύγιο, ο πρώην σύζυγος και η 15χρονη κόρη της

Το ζευγαάρι διατηρεί άριστες σχέσεις ακόμα και μετά τον χωρισμό

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή μιας και θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ μέσω της δουλειάς της.

 Αυτός είναι και ο λόγος που όταν γράφτηκε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Καλδής, χώρισαν μετά από 15 χρόνια γάμου μίλησε ελάχιστα γι’ αυτό το γεγονός.

Οι δυο τους διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις και η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δήμητρα Καλφούντζου και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνδρα της.

Πέγκυ Σταθακοπούλου - Αλέξανδρος Καλδής

«Η σχέση μου με τον άνδρα μου είναι μια πολύ ισχυρή σχέση ζωής. Πολλά ζευγάρια περνάνε φάσεις που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν εκείνοι και η σχέση τους. Δε θα χαρακτήριζα τη σχέση μου με τον άνδρα μου ένα κλειστό κύκλο. Αποπειρόμαστε εγώ και ο άνδρας μου ως δύο πολύ νεότεροι της ηλικίας μας άνθρωποι, έχοντας μια πολύ δυνατή σχέση ακόμα», είπε και πρόσθεσε: «Κανονικά όλες οι μεγάλες σχέσεις έτσι θα έπρεπε να προχωρούν, ανεξαρτήτως παιδιού, να μετασχηματίζονται. Και που ξέρεις;»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της Χριστίνα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη κόρη της, Χριστίνα, η οποία είναι και η μεγάλη της αδυναμία. «Με την κόρη μου δε μοιάζουμε εξωτερικά, δεν ξέρω καν αν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες, αλλά οι ψυχές και τα θέλω μας συναντιούνται ανά δέκατα του δευτερολέπτου».

 Δε θα μπορούσε βέβαια να μη σχολιαστεί η καλλίγραμμη σιλουέτα της. Κατά καιρούς η ηθοποιούς ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει, δείχνοντας το καλογυμνασμένο της κορμί.

Τι λέει, όμως, η ίδια γι αυτό το γεγονός και τη διατροφή της; «Δεν τρώω πάρα πολύ όμως τρώω σωστά. Δε σημαίνει ότι δε θα φάω πίτσα ή σοκολάτα. Θα φάω οπωσδήποτε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top