Μαρία Καλάβρια: Μιλά ανοιχτά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει!

Τι είπε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Μαρία Καλάβρια είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz!

Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα που κάνει πολλούς και πολλές να αναρωτιούνται αν έχει περάσει την πόρτα του πλαστικού χειρουργού.

«Πολλές φορές με κοιτάνε στο πρόσωπο και με ρωτάνε κιόλας αν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπό μου. Είχα μικρύνει το στήθος μου σε πολύ μικρή ηλικία. Μετά χρειάστηκε να το ξαναφτιάξω γιατί χάλασε, έχω κάνει δύο παιδιά. Από τα 25 μου έκανα την πρώτη μου ρυτίδα. Χαίρομαι όπως είμαι, δεν την καταλαβαίνω την ηλικία μου», είπε στην εκπομπή «Το Πρω1νό» όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Χαλαρή και ευδιάθετη αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο γάμος είναι κάτι που δεν τους απασχολεί.

Μαρία Καλάβρια-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Full in love στη Μύκονο!

«Κάποια στιγμή με τον Δημήτρη είχαμε εκτεθεί αρκετά. Τώρα νομίζω έχει ισορροπήσει λίγο το πράγμα, η αλήθεια είναι ότι δεν βγαίνουμε κιόλας. Κοντεύουμε να κλείσουμε τρία χρόνια που είμαστε μαζί. Έχει όλο το πακέτο. Είναι ένα ωραίο παιδί, πάρα πολύ έξυπνος. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα. Ο γάμος είναι ένα πράγμα που δεν απασχολεί και τους δυο μας», δήλωσε η Μαρία Καλάβρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top