Ίλντα από GNTM: Τα λόγια αγάπης του συντρόφου της για τα γενέθλιά της!

Ο Ινδός σταρ του Bollywood είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

H συνέντευξη της Ίλντα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Πριν από λίγες ημέρες η Ίλντα αποχώρησε από το GNTM και τώρα δηλώνει έτοιμη να κυνηγήσει τα όνειρά της στον χώρο της μόδας! Μπορεί τα επαγγελματικά της να έχουν ανοδική πορεία, αλλά εξίσου καλά πάνε και τα προσωπικά της.

GNTM – Ίλντα: Τι συνέβη με Άννα & Κάτια στην αποχώρησή της και την ενόχλησε

Ίλντα από GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση


Τα τελευταία 2.5 χρόνια το νεαρό μοντέλο είναι ζευγάρι με τον Ινδό σταρ του Bollywood, Ashish Kapoor. Μάλιστα, ο σύντροφός της έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

«Σου εύχομαι χαρούμενα 25, Ίλντα. Σου εύχομαι όλη την επιτυχία, την αγάπη και την ευλογία γι’ αυτή τη μέρα και για κάθε μέρα της ζωής σου. Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία, πλούτο, ευτυχία και αγάπη όπου και να βρίσκεσαι. Να έχεις υπέροχα γενέθλια. Σ’ αγαπώ!», έγραψε ο νεαρός ηθοποιός στην αγαπημένη του.


Η Ίλντα Κρόνι απάντησε στον αγαπημένο της: «Σ’ ευχαριστώ αγάπη μου! Εύχομαι να ήσουν δίπλα μου, σήμερα»!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ξανθιά καλλονή δεν γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον σύντροφό της, αφού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατούν στην Ελλάδα.Βέβαια, δεν έμεινε σπίτι και το «έριξε έξω» παρέα με καλές της φίλες, αλλά και πρώην συμπαίκτριές της από το GNTM.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top