Ταβουλάρη: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Πώς ανακοίνωσε στον σύντροφό της τα ευχάριστα νέα;

Σε λίγους μήνες η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη θα γίνει μαμά για πρώτη φορά και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της εγκυμοσύνης!

Ωστόσο, οι πρώτοι μήνες της κύηση για την ηθοποιό δεν ήταν εύκολοι: «Τώρα θα μπω στον 5ο μήνα. Ήταν ένα δύσκολο πρώτο τρίμηνο με αρκετές ανακατωσούρες, αλλά μόλις μπήκα στον 4ο έφυγε δια μαγείας».

Η ηθοποιός της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρω1νό» ότι με τον σύντροφό της δεν επεδίωκαν να κάνουν παιδί.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη - Στράτος Διακάκης / φωτογραφία NDP

«Είχα καθυστέρηση και με έπεισε η κουμπάρα μου να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Στην αρχή σοκαρίστηκα μόλις είδα το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω», είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε με ποιον τρόπο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον άνδρα της ζωής της. «Πήρα τηλέφωνο τον σύντροφό μου και του το ανακοίνωσα από το τηλέφωνο. Μόλις βρεθήκαμε με πήρε αγκαλιά και ήπιαμε δύο τελευταία σφηνάκια».

Πώς γνωρίστηκε όμως με τον άνδρα που της «έκλεψε» την καρδιά;  «Είμαστε μαζί δύο χρόνια και μένουμε μαζί 1μιση χρόνο. Είναι αρχιτέκτονας και είναι πολύ ωραίος. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί και ήρθε απλά. Μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και μου έστειλε την επόμενη ημέρα και από τότε μιλάμε κάθε μέρα. Η συγκατοίκηση ήρθε γιατί έχουμε δύσκολα προγράμματα και είπαμε ότι πρέπει να μείνουμε μαζί αλλιώς δε θα βρισκόμαστε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top