Αθηνά Οικονομάκου: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Βάφτιση με vintage στυλ

Ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου τους, στις 6 Οκτωβρίου 2019, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, βάφτισαν τον γιο τους, Μάξιμο.

Οικονομάκου: Η διακόσμηση και οι καλεσμένοι στη βάπτιση του γιου της!

Όσο κι αν προσπάθησαν οι δυο τους να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη βάφτιση που έγινε στην Αθήνα, δεν τα κατάφεραν, αφού πολλοί ήταν οι celebrities της ελληνικής showbiz που έδωσαν το «παρών« και θέλησαν να μοιραστούν το ευχάριστο γεγονός με τους followers τους στο Instagram.

Σήμερα το μεσημέρι, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο ίδιο Μέσο, μερικές «ξεχασμένες» φωτογραφίες από τη βάφτιση του «baby Μάξιμου» κι έγραψε: «Μα πόσο υπέροχη ήταν εκείνη η Κυριακή..💙#BabyMaximosBaptism. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους εσάς που καταφέρατε να κάνετε αυτή την σπουδαία μέρα για εμάς τόσο ξεχωριστή!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μα πόσο υπέροχη ήταν εκείνη η Κυριακή..💙 #BabyMaximosBaptism ________________________________ Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους εσάς που καταφέρατε να κάνετε αυτή την σπουδαία μέρα για εμάς τόσο ξεχωριστή! Την υπέροχη Ρένα για ΟΛΑ @feel_the_love_by_rena_xenou , @handmadejalex για τα μοναδικά χειροποίητα καπέλα, @louizosflowers για τον στολισμό, @capcapgr για τα φοβερά γλυκά και την @prepack_ για τα απίθανα αναμνηστικα δώρα! Αν δεν είχα και εσένα τι θα έκανα @nikolpanagiotou 🙏🏼😊 ______________________________ Ph. Credits @archive_visual_storytellers _________________________________ #thankyou #babymaximos #throwback #baptism #baptismdecor

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top