H δημόσια συγγνώμη του Timberlake στην Biel για την «απιστία» του

«Είχα πιει πολύ εκείνο το βράδυ, αλλά δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας»

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε από τη Jessica Biel ο Justin Timberlake, μετά τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, απεικονίζοντάς τον να κρατά τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του Alisha Wainwright, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου στη Νέα Ορλεάνη, χωρίς μάλιστα να φορά τη βέρα του.

Justin Timberlake και Jessica Biel. Φωτογραφία: Αssociated Press

Δύο εβδομάδες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο 38χρονος ηθοποιός και pop star, απολογήθηκε στην 37χρονη Biel, με την οποία είναι παντρεμένος 7 χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα 4χρονο γιο, τον Silas.

Η πέτρα του σκανδάλου. Φωτογραφία: Αssociated Press

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Justin Timberlake έκανε κάτι στο οποίο δε μας έχει συνηθίσει. Μίλησε ξεκάθαρα για τα «κουτσομπολιά» που τον ήθελαν να απατά την καλλονή Biel με την 30χρονη συμπραταγωνίστριά του και ξεκαθάρισε πως τίποτα δε συνέβη μεταξύ τους.

Tρυφερά ενσταντανέ για το παντρεμένο ζευγάρι. Φωτογραφία: Αssociated Press

«Προσπαθώ όσο γίνεται να μένω μακριά από τα κουτσομπολιά, αλλά νιώθω ότι για χάρη της οικογένειάς μου είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και τις φήμες που πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπάω» γράφει στο μήνυμά του ο Justin και συνεχίζει:

«Μερικές εβδομάδες πριν, υπήρξε έλλειψη κρίσης από μέρους μου, αλλά επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω. Τίποτα δε συνέβη ανάμεσα σε 'μένα και τη συνάδελφό μου».

Όπως είπε εκείνο το βράδυ που «είχα βγει με το υπόλοιπο cast της ταινίας είχε πιει πάρα πολύ. «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα κάποια πράγματα. Αυτό δεν είναι το παράδειγμα που θέλω να δώσω στον γιο μου».

Biel και Timberlake θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.Φωτογραφία: Αssociated Press

Απευθυνόμενος στη Jessica Biel, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και την οικογένειά μου που τους έφερα σε τόσο ντροπιαστική θέση. Το μόνο μου μέλημα είναι να είμαι καλός σύζυγος και πατέρας».

Τέλος, τόνισε πως είναι απίστευτα περήφανος που δουλεύει για την ταινία «Palmer», καταλήγοντας πως ανυπομονεί να συνεχίζει να εργάζεται και όλοι να δουν το τελικό αποτέλεσμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

 

Να σημειωθεί πως η Biel από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό και να πάρει δημόσια θέση.

Πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πάντως στο «People» πως η 37χρονη star πιστεύει ότι δεν την απάτησε. «Τον στηρίζει» αναφέρουν και προσθέτουν ότι το ζευγάρι προσπαθεί να το ξεπεράσει και γελάει με τα όσα ακούγονται. «Είναι πολύ καλή μαζί του και ξέρει πόσο τυχερή είναι που τον έχει. Αυτός ο γάμος θα επιβιώσει» καταλήγουν.

Justin Timberlake και Jessica Biel. Φωτογραφία: Αssociated Press

Justin Timbrlake και Jessica Biel ξεκίνησαν τον δεσμό τους τον Ιανουάριο του 2007, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Cameron Diaz. 

Τον Μάρτιο του 2011 χώρισαν για λίγο, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολλά. Σύντομα άρχισαν να βγαίνουν ξανά. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 20011 και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2012, ενώ ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2015.

Justin Timberlake και Jessica Biel. Φωτογραφία: Αssociated Press

Στο παρελθόν ο Justin Timberlake είχε εξομολογηθεί πως την ερωτεύτηκε όταν οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε ένα πάρτι. Τότε και οι δύο είχαν άλλες σχέσεις.

«Ήταν η μόνη που γέλασε με ένα αστείο που είπα και την ερωτεύτηκα. Μας πήρε λίγο καιρό να παραδεχτούμε στους εαυτούς μας ότι ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον».

Justin Timberlake και Jessica Biel. Φωτογραφία: Αssociated Press

Justin Timberlake και Jessica Biel. Φωτογραφία: Αssociated Press

Justin Timberlake και Jessica Biel. Φωτογραφία: Αssociated Press

Justin Timberlake και Jessica Biel. Φωτογραφία: Αssociated Press
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top