Ελένη Καρακάση: Η εξομολόγηση για το παιδί που δεν μπόρεσε να κάνει

«Επιδιώξαμε να κάνουμε παιδί... αλλά δεν ήρθε»

Η «Κυρά Ρίγω» από το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον, Ελένη Καρακάση, έδωσε μία νέα εκ βαθέων συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς, αλλά και την επιθυμία της για ένα παιδί που δεν έχει μπορέσει να φέρει στον κόσμο.

Άγριες Μέλισσες: Η «εντολή» του ΑΝΤ1 στους πρωταγωνιστές της σειράς

Μιλώντας στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου», η γνωστή ηθοποιός, είπε για τον ρόλο της στο σίριαλ και τα επαγγελματικά της γενικότερα: «Έμαθα ότι για τον ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες” είχαν δει κι άλλους ηθοποιούς. Δεν ξέρω ποιες άλλες είδαν, ούτε πώς κατέληξαν σ' εμένα. Πάντως είμαι άνθρωπος που χτυπάει πόρτες για δουλειά. Πριν μια πενταετία μου είπε ένας δημοσιογράφος ότι κάποιος ο Πέτρος Ζούλιας θα έκανε τρεις δουλειές, μου έστειλε το τηλέφωνο του και αυτοπροτάθηκα». 

Ακόμα, η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που έχει βιώσει.

«Ξέρω τι θα πει να μην έχεις λεφτά, ξέρω τι θα πει να χρωστάς. Το καλοκαίρι ήταν για μένα πολύ δύσκολο. Δεν είναι ότι θα έβγαζα λεφτά, αλλά θα μπορούσα να συντηρηθώ και να βάλω κάτι στην άκρη. Επειδή δεν έγινε η περιοδεία, με τα λεφτά που ήθελα να βάλω στην άκρη, πέρασα το καλοκαίρι και περνάω ακόμα. Παλαιότερα σε μια παραγωγή που δούλευα με πήραν την επόμενη χρονιά και μου πρότειναν έναν μικρότερο ρόλο με τα μισά χρήματα. Μου είπαν ότι είναι μικρότερος ο ρόλος και πως σκέφτηκαν μήπως θέλω να κάνω τη δουλειά για την παρέα», είπε χαρακτηριστικά και πέρασε σε ένα «φλέγον» για εκείνη ζήτημα.

Αναφέρθηκε στον σύζυγό της και την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Ο άνδρας μου είναι μουσικός, τραγουδιστής. Γνωριστήκαμε σε δουλειά. Επιδιώξαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ η κρίση. Στα 47 μου βλέπω ότι δυσκολεύομαι για πολλά πράγματα και αυτό είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας και για το θέμα του παιδιού. Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου. Ακόμα και αν δεν έρθει με φυσικό τρόπο, σκεφτόμαστε και την υιοθεσία»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top