Στέλιος Μάινας: Τι είπε 9 χρόνια μετά για τον ρόλο του Γιώργη στο «Νησί»!

Για ποιον ρόλο τον προόριζε ο σηκηνοθέτης της σειράς;

Ο Στέλιος Μάινας έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Οι ρόλοι που έχει ενσαρκώσει κατά καιρούς έχουν αγκαλιαστεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»;

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ρόλος του «Γιώργη» από τη σειρά «Το Νησί» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Εννέα χρόνια μετά την ολοκλήρωση του σήριαλ ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για τον ρόλο του που αναμένεται να συζητηθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή «The 2Night Show» ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης τον προόριζε για τον ρόλο του «Δημάρχου» και έπειτα από δική του επιμονή υποδύθηκε τον Γιώργη.

«Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργης. Προσωπική, δική μου επιμονή. Εγώ επέμεινα και ήθελα τον Γιώργη. Ο Παπαδουλάκης (σ.σ.: ο σκηνοθέτης) ήθελε να μου δώσει τον δήμαρχο. Μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης πρέπει να πω ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας. Στην αρχή μου λέει ο σκηνοθέτης "ξέρεις, θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι, γιατί τη δεκαετία του '50, του '40 και του '30 δεν είχαν μούσι, είχαν μουστάκι οι ψαράδες. Πρέπει να είμαστε και ιστορικά εντάξει". Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα, για να ταυτίζεται ο κόσμος. Και όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι, μουστάκι είχαν. "Ε, θα έχω εγώ" του είπα και έτσι τον έπεισα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top