Η αντίδραση της Κωνσταντινίδου όταν έμαθε ότι η κόρη της θα γίνει ηθοποιός!

Όσα είπε η πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας»

Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου, Μαρία Χάνου, ακολούθησε τα βήματά τους και έγινε και εκείνη με τη σειρά της ηθοποιός.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Στην αρχή του χωρισμού μας με τον Ταξιάρχη...»

Ωστόσο, όταν ανακοίνωσε την απόφασή της στους διάσημους γονείς της, εκείνη που στην αρχή δεν το πήρε με… καλό μάτι ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αφού η κόρη της ήθελε να πάρει πρώτα ένα πτυχίο.

Ταξιάρχης Χάνος - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου / φωτογραφία NDP

«Ο μπαμπάς μου το είχε καταλάβει νωρίτερα ότι θα γινόμουν ηθοποιός και με στήριξε αμέσως. Στη συνέχεια, συνέβη το ίδιο και με τη μητέρα μου», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και στον Γιώργο Κρικοριάν.

Η απόφασή της αυτή φαίνεται ότι ήταν πολύ ορθή, αφού τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» δείχνοντας πως έχει «κληρονομήσει» το ταλέντο των γονιών της.

Εκεί είναι ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Είναι κάτι που συμβαίνει και στην πραγματικότητα; «Μας έχουν ρωτήσει αν είμαστε ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Δεν είμαστε -αν και δε θα έπρεπε να χαλάσω τον μύθο- αλλά δεν είμαι και μόνη μου», είπε μιλώντας για την προσωπική της ζωή.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top