Χριστίνα Ωνάση: Σαν σήμερα 31 χρόνια πριν έφυγε από τη ζωή

Η πολυτάραχη ζωή, η κατάθλιψη και ο μυστηριώδης θάνατός της

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν τα έργα του Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό. Ο Ρώσος κροίσος επισκέπτεται συχνά την περιοχή για να επιβλέπει τις εργασίες, με στόχο να κάνει το νησί, ξανά το κέντρο του κόσμου, όπως ήταν για τον Ωνάση και την κόρη του Χριστίνα, η οποία έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, πριν 31 χρόνια

Ήταν 19 Νοεμβρίου 1988, όταν η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα της στο Μπουένος Άιρες. Ο μυστηριώδης θάνατος της γέννησε σενάρια συνομωσίας κι έβαλε ταφόπλακα στην αυτοκρατορία των Ωνάσηδων. Η κόρη της Αθηνά, άφησε πίσω λίγο αργότερα, ό,τι θύμιζε Ελλάδα, ακόμη και το διαμάντι της οικογένειας τον Σκορπιό.

Η πολυτάραχη ζωή, η κατάθλιψη και ο μυστήριος θάνατος της 

Η Χριστίνα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Η ζωή της πολυτάραχη, έκανε τέσσερις γάμους. Μπορούσε να αγοράσει ό,τι ήθελε, εκτός από αυτό που πραγματικά έψαχνε… την αγάπη. Μοναδική παρηγοριά της το φαγητό και τα αντικαταθληπτικά.

Χριστίνα Ωνάση: Έκλεινε ραντεβού για να δει τον πατέρα της

Χριστίνα Ωνάση: Όταν συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι - Ο άγνωστος εθισμός

Είχε πολύ προβληματική σχέση με τους γονείς της. Ο Ωνάσης ήταν ένας εξαιρετικά σκληρός άνθρωπος. Η μητέρα της Τίνα Λιβανού ακούγεται ότι δεν την ήθελε, γιατί δεν ήταν τα πρότυπα που περίμενε κι αυτό, το πλήγωσε το κορίτσι. Μάλιστα, η κληρονόμος του Έλληνα μεγιστάνα περίμενε ώρες στον προθάλαμο για να δει τον πατέρα της, όπως περιγράφει στο STAR ο Αλέξης Μανθεάκης. «Πέρασε μια ώρα, πήγαινε μέσα, έβγαινε έξω ο Ρενεσόν “είναι ακόμη απασχολημένος, σε λίγο σε λίγο, σε λίγο”. Μετά από 4-5 ωρες βγαίνει εξω και λέει στην Χριστίνα, “λυπάμαι αλλα ο πατέρας σας, είχε κάτι έκτακτο και έφυγε για ΝέαΥόρκη” εκεί κατέρρευσε η Χριστίνα» είπε. 

Ζωή στον Σκορπιό ξανά μετά από 30 χρόνια 

Σήμερα στο καταφύγιο της, τον Σκορπιό γίνονται ξανά εργασίες. Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με σεβασμό στο περιβάλλον και τον Ωνάση, φτιάχνει έναν vip παράδεισο με βίλες, μαρίνες, σπα και εστιατόρια, ώστε σε τρία χρόνια το αγαπημένο του νησί να γίνει πόλος έλξης για το διεθνές τζετ σετ, όπως ήταν και στην εποχή του Έλληνα μεγιστάνα.  

Από την άλλη η Αθηνά Ωνάση, κάνει χρυσές μπίζνες με άλογα κούρσας. Το επιχειρηματικό δαιμόνιο είναι όπως φαίνεται το μόνο που κληρονόμησε από τον παππού της.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top