Χρήστος Λούλης: «Η ιδέα που έχω για τον εαυτό μου είναι υψηλή»

«Το να νιώθεις ότι είσαι καλύτερος είναι μεγάλο βάρος»

Δείτε την συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στον Βαγγέλη Καράλη 

Συναντήσαμε τον Χρήστο Λούλη λίγη ώρα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Ο χορός της φωτιάς» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μία παράσταση για τον Πόντο σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη. Μια «παράσταση ενθύμησης» μέσα από τη μουσική, την κίνηση και την αναπαράσταση.

Από την παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με την Ιωάννα Παπά, «Ο χορός της φωτιάς»

Ευδιάθετος, χαλαρός και παράλληλα πλήρως συγκεντρωμένος στην παράστασή του, μίλησε στο star.gr για τις «παρεξηγημένες» του δηλώσεις, για την πολιτική και τον ρόλο του ως «Βαρουφάκης», για τη σχέση ζωής με τη σύζυγό του και για τη μετάβασή του από jeune premier σε πατέρα δύο παιδιών και οικογενειάρχη. 

Ο βραβευμένος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση και να δουλέψει αποκλειστικά στο θέατρο. «Το θέατρο ήταν ο δρόμος μου για να εμβαθύνω στην τέχνη, πίστευα ότι στην τηλεόραση θα έμενα σε ένα επιφανειακό κομμάτι.» 

Ο Χρηστός Λούλης ως Βαρουφάκης στην ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα»

Ο Χρήστος Λούλης δε φοβάται να λέει αυτό που αισθάνεται. Οι δηλώσεις του πολλές φορές παρεξηγούνται: «Δε θεώρησα ποτέ ότι έχω πάντα δίκιο. Είναι μεγάλο ελάττωμα να νιώθεις ότι είσαι καλύτερος από πολλούς. Έχω αυτήν την πεποίθηση, την οποία αναγνωρίζω ως ελάττωμα. Το θεωρώ κακό ,διότι με απομακρύνει από τους ανθρώπους δίπλα μου. Δεν μπορεί η μαμά μου να δει συνέντευξη μου χωρίς να τρώει τα νύχια της. Φοβάται ότι θα πω βλακεία. Η’ θα αποφασίσουμε να μιλάμε και να μην λέμε τίποτα ή θα μιλάμε και θα δεχόμαστε τις συνέπειες να μας βρίζουνε. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε όλοι καλά παιδιά. Δεν ξέρω, γιατί παρεξηγήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μια χαρά κοπέλα είναι.» 

Η πολιτική και τα κοινά στοιχεία με τον Βαρουφάκη 

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην πολυσυζητημένη ταινία του σπουδαίου Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα». Ποια είναι η σχέση του με την πολιτική; «Βρίσκω πολλά κοινά στοιχεία με τον Γιάνη επάνω μου οπότε τον συμπαθώ. Δε θα κατέβαινα ποτέ στην πολιτική. Όλη η διαδικασία ώστε να καταφέρω να εκλεγώ θα υποτιμούσε πολύ τη μεγάλη ιδέα που έχω για τον εαυτό μου.» 

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή

Αλλάζοντας κλίμα ο Χρήστος Λούλης μας εξομολογείται ότι η σύζυγός τους και ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή έχει πολύ σημαντική θέση στην καρδιά του. «Η σύζυγός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θεωρώ ότι ο τίτλος του jeune premier κρατάει μέχρι τα 25, μετά δεν έχει νόημα. Πάντα είχα μια σχέση αλληλοεκτίμησης με το αντίθετο φύλο αλλά πλέον έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.» 
 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top